Levágattam a hajam, de nagyon rövid lett és valahogy meg szeretném gyorsítani a növekedését. Mit ajánlotok? Nektek valami bevált már erre?
Gondolkozom a hajhosszabbításon, de nagyon drága, és nem tudom mennyire érné meg.
A sok hajfestéstől és vasalástól ment tönkre a vége, 2-5 cm-es darabok törtek le róla állandóan. Semmivel nem tudtam javítani a szerkezetén, A majdnem derekamig érő hajamból hátközépig érő lett.
Egyszerűen nem tudom elviselni mert mindig is hosszú hajam volt.
Apold intenzíven hogy ne toredezzen.
Ha van rá pénzed akkor joico hajszerkezet helyreállító kezelés....
Póthaj felejtős. Max pot lofarok tetszőleges hosszúságban.
Ne fesd meg vasald.
Igazából,mint az előttem lévő mondta, lófarkas póttincset tudom ajánlani.
Igazából hallottam olyan kezelésről,vagy gépről,hogy a töredezett hajról "leveszi" a törezedett "részt". De ugyanolyan hosszú marad a hajad.
Remélem a lényeg érthető és valamennyire tudtam segíteni.
Kókuszolajat tegyél rá egy 20 percre,főleg a végekre, majd miután lemosod soksok hajbalzsamot is tegyél rá még. Az én hajam is egy katasztrófa, ugyan így jártam mint te, le kellett vágni a majdnem derékig érő hajam hátközépig, azóta is siratom.
Én most kezdtem el egy jó kis kókuszolajos kúrát, már most sokkal puhább és egészségesebbnek tűnik a hajam. Próbáld ki te is, ártani nem fog.
Nyugi,az még egész jó! :D Nekem a derékig érő hajamból vállig érő szőke lett. MINDENT kipróbáltam,semmi sem növeszti gyorsabban,annyit tehetsz hogy ápolod. Használtam ricinust is,meg panthenolt is,fejmasszázst is,semmit nem ér az egész.
A panthenol mondjuk arra nagyon jó volt,hogy a leégetett hajamat megjavította,ezt ajánlom neked is,de nőni nem nőtt gyorsabban.
Sok ismerősöm ajánlotta a Dr Tuna fokhagymás termékeit,attól állítólag gyorsan nő. Az biztos hogy jót tesz neki és puha lesz a hajam tőle,de növekedést még nem tapasztalatam.
Nem tudom milyen színre fested,de ha sötétebbre vagy vörösre esetleg,akkor nem árt áttérni hennára. Az nekem csodákat művelt anno a hajmmal. Havonta festettem vele,csodaszép puha lett,nőtt mint a gomba és csillogott. 😇
Ja,és a vasalást próbáld hanyagolni. Remélem hajvédőt azért használsz?! Mert ha nem akkor kezdd el! És óvatosan vasald,nem rászorítva,nem 4x átmenve egy tincsen.
A legjobb persze ha van időd,akkor ilyen házi módszerekkel is lehet valamennyit egyenesíteni rajta (youtubeon vannak videók),göndöríteni hajcsavarokkal meg ilyenek,az legalább kíméli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!