Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke lányok! Nektek milyen...

Szőke lányok! Nektek milyen érzés szőkének lenni? És ha butának tartanak az emberek?

Figyelt kérdés
Nekem is hosszú szőke hajam van, nagyon szeretem :)
2010. jún. 22. 09:39
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
42%

Én nem rég festettem be a hajamat szőkére,nagyon tetszik mindenkinek :D persze azóta mennek ezek a szövegek"de szőke vagy" , "buta szőke" stb :D

De engem nem zavar,mert én is leszőkézem magamat :D

2010. júl. 12. 22:59
 42/45 anonim ***** válasza:
Egyet értek azzal válasszal, hogy sokan csak feltünősködni akarnak a szőke hajszínnel. Ismerőseim között is annyian szőkére festik a hajukat, mert "ez a pasik kedvenc hajszíne" címszó alatt, viszont az a sárga eltöredezett kihidrogénezett szalmakazal a fejükön nem számít nekik :)
2010. júl. 13. 09:11
 43/45 anonim ***** válasza:
Én fekete vagyok,mert nekem ez áll jól,de máson nagyon szép tud lenni egy szép,egészséges,hosszú szőke haj.Legszebb,ha természetes,de az elég ritka.Egyik bnőmnek nagyon tönkre tette haját a szőkítés,kevés lett,eltöredezett,nem nő vállig érőnél hosszabbra,és a lenövés igénytelenül néz ki rajta.Szal egy festett szőke haj elég nagy kihívás.Sokat kell ápolni,hogy szép legyen,meg a lenövést sűrűn kell festeni.Amúgy nekem az ilyen fehéres hidrogénszőke nagyon nem jön be,inkább az aranyszőke,ami természetes hatást nyújt.:)
2010. júl. 13. 11:54
 44/45 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek mondom, hogy nem akartam megbántani, csak nem igazán értem miért fontos ez. Ha szereted a hajszíned teljesen mind1 mit mond más, főleg ha teljesen más mint amilyennek beállítják. (tehát okos és nem buta :) szerintem csak az számít h mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, nem számít más irigykedése. Aki meg csak viccelődik, el lehet viselni. (szőkésbarna hajam van) :)
2010. júl. 13. 12:08
 45/45 anonim ***** válasza:

szeretek szőke lenni. :) viszont azt utálom amikor leszösziznek vagy lebutáznak. persze ezt nemsokan csinálják de attól még zavaró:S

de ettől eltekintve imádom a hajam:DDD(L)

2010. aug. 14. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!