Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke lányok! Nektek milyen...

Szőke lányok! Nektek milyen érzés szőkének lenni? És ha butának tartanak az emberek?

Figyelt kérdés
Nekem is hosszú szőke hajam van, nagyon szeretem :)
2010. jún. 22. 09:39
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
A barnakat egyebkent azert nem itelik el butasaguk miatt, mert nem tünnek ki a tömegböl. Nem is akarnak. Az itt elhangzo valaszokbol is egyertelmüen kitünik, hogy sok lany csak azert szöke, hogy eszrevegyek.
2010. jún. 22. 11:07
 22/45 A kérdező kommentje:
...de őket legalább észreveszik! :))
2010. jún. 22. 11:23
 23/45 anonim ***** válasza:
43%

Kedvesem,természetes szőke vagyok.

És letudomírni azt,hogy rengeteg.gondolom te SOHA nem szoktál elgépelni semmit.De lenézzni letudsz másokat a hajszínük miatt és soha nem itéltem még meg senkit az írása és a külseje alapján és nem is fogok,ha nállad ez a nyerő akkor hajrá ezzel magadat minősitéd.

És nyugodtan piszkáld a helyesirásom,bevallom nem vagyok jó helyesíró és sok hibám van,de ezt nem máson vezetem le.

2010. jún. 22. 11:28
 24/45 anonim ***** válasza:
36%
Igen... Aztan meg ilyen oldalakon sir a szajuk, hogy utanukszologatnak az utcan es meg akarjak eröszakolni öket... :P
2010. jún. 22. 11:28
 25/45 anonim ***** válasza:
27%
mi van, mibónden barna szőkegyűlölő?? csak ez a szánalmas bennük...
2010. jún. 22. 11:39
 26/45 anonim ***** válasza:

Sajat bevallasod szerint sem tudsz helyesen irni. Ez hogy fer össze a okos kategoriaval?

Alapjaraton semmi bajom a szökekkel, de ha valaki buta, vagy annak tartjak, akkor nem kell mindjart a barnakat is cseszegetni, hogy "de öket miert nem tartjak butanak". Aki nem erti a viccet, az vonuljon kolostorba.

2010. jún. 22. 11:41
 27/45 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok szökegyülölö. Barna is csak eredetiben, de 10 eve festem a hajam, szoval ez nem oszt.

Ha valakinek nem tetszik, hogy a szökesege miatt butanak nezik, akkor valtson. Ennyi.

2010. jún. 22. 11:47
 28/45 anonim ***** válasza:
19%

"Jogi karon nem lehet öltözködni?? :(( Ooo :(( "

Na most akkor ki a hülye?

2010. jún. 22. 11:52
 29/45 anonim ***** válasza:
31%

én eredetileg sötét barna vagyok,kb 4 hónapja lettem szőke,de nem annyira világos ilyen Lauren Conrad-féle :)

Most akkor automatikusan eltűnt volna az agyam vagy mi? Szerintem az IQ-t nem a hajszín határozza meg :)

2010. jún. 22. 12:08
 30/45 anonim ***** válasza:
Nem is mondta senki... Csak pont olyanok ervelnek a "szökek nem hülyek" cimszo mellett, akikre ez a tetel nem all...
2010. jún. 22. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!