Szőke lányok! Nektek milyen érzés szőkének lenni? És ha butának tartanak az emberek?
Figyelt kérdés
Nekem is hosszú szőke hajam van, nagyon szeretem :)2010. jún. 22. 09:39
31/45 anonim válasza:
én barna vagyok és minden álmom hogy szőke legyek!
32/45 anonim válasza:
A hajfestek csodakra kepes... :)
33/45 anonim válasza:
Nekem is volt szőke(az alap...mellette volt kék, lila stb) és szerettem. Alul volt barna is(felül szőke), azt imádtam egyenesen. Nem mondtak rá semmi olyat, hogy "Buta szőke", mert nem öltözök cicababának, sőt... :) Kicsit eltérő stílusom van(ami nincs), és szerintem jól állt. Vagyis nem csak szerintem :P Sokan mondják. Csak iszonyúan szétcseszte a hajam. :(
34/45 anonim válasza:
12 évesen is csodákra képes??:D
35/45 anonim válasza:
Jesszusom ilyen kérdéseket....de vígasztaljon hogy nem csak szőkék kérdeznek ilyen értelmes dolgokat.
36/45 A kérdező kommentje:
:D
És az is vigasztal, hogy léteznek olyan kedves emberek, mint te! :)
2010. júl. 12. 21:01
37/45 anonim válasza:
Érdekes kérdés.Az,hogy a szőkék buták egy hülye általanósítás.Láttam már okos szőkét és bunkó barnát.Ez ilyen.Amúgy fekete hajam van,de voltam már kis időre félig szőke és nekem nagyon tetszett csak azért festettem vissza ,mert nem igazán illik a bőröm színéhez.A barátaim szerint illett az egyéniségemhez,mivel kicsit szórakozott vagyok,de ezt csak viccelődésből mondták.A legjobb barátnőm is szőke és tök jó fej csaj.:D.
38/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
2010. júl. 12. 21:22
39/45 anonim válasza:
A barna hajú lányokhoz képest kevés a szőke lány, de a szőke lányok elég nagy része buta és sok ember általánosít, hogy minden szőke lány hülye. Pedig ez nem igaz. Olyan ez, mint a hamis louis vuitton táskák.. az igazit is hamisnak nézik mert rengeteg a koppintás. Itt pedig az okos szőke nőket is butának nézik mert sok a buta szőke lány.
Egy barna lány :)
40/45 anonim válasza:
derékig érő szőke hajam van. nem nagyon hülyéznek le olyanok akik ismernek :D
sebésznek készülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!