Szőke lányok! Nektek milyen érzés szőkének lenni? És ha butának tartanak az emberek?
Nekem barnas-szoke a hajam.
Engem regebb cikiztek oktalanul, igaz,hogy akkor csak negyedikes voltam xD, de en addig azt hittem,hogy a festett szokeket 'butazzak' mindig le. Szerintem ez egy nagy butasag, hisz egy szoke lany, lehet okos is es hulye is, pont ugy mint egy barnahaju.
:)
Énis szőke vagyok,vagyis a hajam :)
Igazi szőke,nem festett és elég hosszú.
Én imádom.
Jogi szakon vagyok,persze az elején mindenki kérdezi,hogy mit keresek itt meg stb?!
Bár ez elég sértő volt,hisz nem tudják min is mentem végig,dehát ez nem tartott sokáig látták,hogy nem vagyok az a plázamacska :)
Én is jogra készülök :)
Most végeztem a sulival, a végzős évfolyamban én voltam az első tanuló és a legszőkébb. :D
Nekem amúgy festve van a hajam.
Öltözködés szempontjából is picit kirívó vagyok, de így pont jó. :)
Énis szeretek öltözködni :)
Szóval ilyen 'extrémebb' ruhák jöhetnek,mondjuk ebbe a suliba azért nem szoktam úgy felöltözni ,mint mondjuk egy buliba.
Jogi lány
Jogi karon nem lehet öltözködni?? :(( Ooo :((
:D
Én is szeretem, hogy 1 km-es körzetben és vagyok az egyedüli (és anyukám :D), akinek virít a feje, discoban is olyan szuper, hogy világítok, a többiek meg eltűnnek a tömegben. :D
Én természetes szőke vagyok és imádok szőke lenni:D
Nekem jó érzés, hogy különleges a hajam(ritka a term.szőke és feltünő)
Max csak poénból cikiznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!