Szőrtelenítés, de mivel?
Kezdő borotválkozó, fiúk, lányok, help! Nem volt még szakállam, így hát nem is kellett eddig borotválkoznom. Viszont, szeméremszőrzet volt már, és néha olyanokat rántottak egymáson a szőrszálak, h az már télleg baromira fájt, hát leborotváltam, h megnézzem, mennyivel lesz így jobb... tettem oda egy kis tusfürdőt, hogy csússzon a penge... de nem kellett volna utána még valami alkohol is...? Hát igazából nem lettem elégedett... már gondolom az ilyen szőrzetet nem is így kell eltűntetni, de akkor Hogy?
Légyszi, ha tudtok segítsetek!
Ahogy itt olvasgattam... tehát úgy kell, mint ahogy a hölgyek csinálják?
Az a helyzet, h ugye tegnap borotváltam és most meg náhol a szőrszálaknál vagy a helyén ilyen halvány piros "pötty"-ök vannak... és viszket. :(
Nem szabad szőrnövekedéssel ellentétesen, mert begyullad a szőrtüsző:)
De sztem ha fiú vagy ne borotváld, max kicsit nyírd meg ha nagyon nagy....
köszi szépen a válaszokat!
Gyanta...hmm... lehet, h majd kipróbálom. Fájdalom nem akadály, csak azt szeretném, h törzsemelésezni tudjak rendesen, és ne rángatózzanak a szőrszálak.
a két vagy hárompengés gagyi eldobható borotvát felejstd el, az borzasztó
használj ötpengés gumírozottat, én nemrég vettem és jó simára le tudom dúrni a tökrimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!