Szőrtelenítés ott, de mivel? Nem birja a bőröm a gyantát/epilátort (a lábamom se), mit tegyek?
14/L Egyszerűen nem birja a bőröm,viszont a szőr zavar,hallottam a lézeres kezelésről de nincs pénzem rá:S
mit tegyek,zavar a szőr...a lábamat és a hónaljamat borotválom/néha krém.eddig abszolút nem erősödött meg a szőröm,mennyi az esélye ha elkezdem borotválni ott is,akkor ott sem erősödik meg a szőr?a bikinivonalnál már borotválom,meg kicsit kiszedtem belőle,hogy ne legyen olyan sok.
köszi szépen,csak attól tartok egy picit,hogy nehogy megvágjam magam:S1x a lábamat ugy megvágtam h nem is akart elálni a vérzés:(
van olyan borotvám ami elektromos,és van rajta pici fedőlap,ezért tuti h nem vágom meg magam vele.a lábamat már csináltam azzal,ott is lehet azzal h biztos ne vágjam meg magam?
köszönöm szépen mindannyiotoknak:)
igen,én is észrevettem,hogy a lábamon nem lett erősebb a szőr mint volt eredetileg:)
utolsó válaszoló:te hogy csinálod krémmel(tudom h amugy hogy kell),de az veszélyes nem?egyébként a hüvelybemenet feletti részen használod?(pontosan nem biztos,hogy az az,de arra gondolok,ahol nincs még semmi,csak szőr.)kérlek segíts,vagy inkább irjak privit?
Én a gyantára esküszöm, mindenhol.
Az első nagyon-nagyon fáj, de hozzászokik az ember lánya, mára meg sem érzem. Ja, és magamnak csinálom mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!