Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki megtudja ezt magyarázni?

Valaki megtudja ezt magyarázni?

Figyelt kérdés

Pár napja napoztunk barátnőmmel. Lefeküdtünk egy plédre és kb egy órát voltunk kint.Nagyon fehér bőrű vagyok így leégtem.Aztán este vettük észre hogy mi van a lábamon mikor bekentem.Akárhogy is nézem ez egy kéz..

[link]

2018. máj. 12. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Ezt nem lehet!

Ez természetfeletti!

Soros csinálta ezt is!

2018. máj. 12. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
hm.. xdd
2018. máj. 12. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem tom,hogy lett ilyen,de gondolom hogy a te kezed,csak belefeledkeztél,hogy rajta pihenteted.Amúgy miért nem kented be magad naptejjel?Akkor nem égtél volna le. :)
2018. máj. 12. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
A térde alatt van a kéz. Elég kényelmetlen póz lett volna napozáshoz ha az a ő keze lenne. Ezt inkább az ezo rovatba kellet volna kirakni mert hogy az tényleg egy kib ott kéz. 👻
2018. máj. 12. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Azta! Napozás közben elraboltak a földönkívüliek!

Csak erre tudok gondolni.

/bocs, mostanában lehet sokat olvastam az ufó észlelések rovatot :)

2018. máj. 13. 09:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen be kellett volna kennem magam... de nem az lényeg :D

(És.. most nézem hogy Szépség és divat kategóriában raktam fel ami elég furcsa.. mert én pont hogy az ezóst jelöltem be de mindegy.. xd talán felrakom még egyszer csak most oda.)

Nagyon megakartam magyarázni magamnak gondoltam biztos odalógott a fű.. de ez a lábam belső felén van/volt és ott a pléd volt egyedül, a kezem meg nem ér el odáig :|

2018. máj. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!