Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jók a forever-től az aloe...

Jók a forever-től az aloe verás termékek?

Figyelt kérdés
Elég drágák de megéri az árát?

2018. ápr. 26. 20:49
 1/6 anonim válasza:

Üdv!

Szerintem megéri.

2018. ápr. 26. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2018. ápr. 26. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nagyon jó minőségi gyógynövény és természetes alapú termékek.Sok jó tapasztalat van velük.Érdemes hatóanyagra vetítve összehasonlítani az árakat.Szerintem megérik az árukat, különösen, hogy saját partneri kártyára jelentős kedvezmények is elérhetők, így sokkal olcsóbbak is lehetnek. Én is már jóval olcsóbban vásárolok.

2018. ápr. 27. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. ápr. 27. 20:58
 5/6 anonim válasza:
Igen megéri!!!!!
2018. jún. 11. 15:33
 6/6 anonim válasza:
35%

Remélem nem késtem el a válasszal

Eszedbe ne jusson bármit is venni tőlük. Néhány idióta a családomban ezzel foglalkozik..amikor gyerekként megsérültem, az egyikük befújta vele a sebet...azóta ott van a heg... Undorító lehúzás az egész, ráadásul többet árt, mint használ. Használj normális, ellenőrzött termékeket, ne ezeket a szemét csalókat támogasd . (Ráadásul az egész cég egy piramisjáték)

2018. jún. 14. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!