Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítettek valakinek a Forever...

Segítettek valakinek a Forever aloe verás termékek teherbe esni?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk sikertelenül. Hallottam ezekről a termékekről. Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem

2013. ápr. 5. 13:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem konkrétan teherbeeséssel nincs tapasztalatom, de édesanyámnak nagyon hamar elmúlt a menzesze, utólag kiderült, hogy hormongondok miatt! Nagyon hullott a haja, szinte már alig volt neki, ez volt olyan 36 évesen! Elkezdte inni a gélt, úgy 2 hónapja itta amikor egyszer csak 5 év után megjött neki újból! Elkezdett nőni a haja, sok új kis haj volt a fején, ha beletúrtál a hajába érezted a kis süniket :D Szóval jó hatással volt rá.

Azt nem tudnám megmondani, hogy a teherbeesésre jó hatással van-e, de ártani biztosan nem árt!

2013. ápr. 5. 13:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod.
2013. ápr. 5. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Orvosnál voltatok már?Több oka is lehet, hogy eddig nem estél teherbe.Nagyon sok jó tapasztalat van a Forever termékeivel olyan esetkben is, amikor már reménytelen volt a teherbeesés, akár a beültetés sem segített.Van erről orvosi cikkem, amiben a doktornő leírja a saját esetét, illetve megvan egy előadás felvétele egy olyan hölgytől, akinek szintén azt mondták, hogy nem lehet babája.Most töltöttem le egy természetgyógyász előadását is a napokban ebben a témában sok konkrét ajánlással.Mindenképpen érdemes kipróbálnotok ezt a lehetőséget.Sok sikert!

2013. ápr. 6. 12:02
 4/16 sumergo ***** válasza:
Inkább orvoshoz mennék a helyedben. Az aloe nem csodaszer, ami mindent gyógyít.
2013. ápr. 6. 13:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. ápr. 6. 15:13
 6/16 anonim válasza:

Nekünk nőgyógyász javasolta. Ikreink születtek. :)

Nyugi biztos sikerül nektek is.

2013. ápr. 6. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősünk javasolta. Utána megbeszéltük a nőgyógyásszal is a dolgot. Ő azt mondta, hogy próbáljuk meg. Az eredmény azóta két egészséges gyermek. :) Mi nagyon szeretjük a termékeket már nagyon régóta használjuk.

Veszíteni valótok nem nagyon van. Egy próbát mindenképp megér.

2013. ápr. 6. 19:59
 8/16 anonim válasza:

Ezeket javasolta a doki.

Berry Nectar, Propolis tabletta, Royal Jelly, Arctic Sea, Lycium, Tea, Gin-Chia, A-Beta-CarE, Multi-Maca, Pomesteen

2013. ápr. 7. 03:31
 9/16 anonim ***** válasza:

Találtam neked egy fórumot amit szerintem mindenképp nézz meg.

[link]

2013. ápr. 8. 02:45
 10/16 anonim válasza:
59%

Itt válaszolnék arra, hogy minden terméket fogyasztottam-e amit felsoroltam, mert talán mást is érdekel és hasznos lesz neki.

Ezt a listát az egyik doksiból vettem amit egy doki állított össze. Sok terméket fogyasztottam, attól függően, hogy a terhesség melyik szakaszában voltam és azt megelőzően is. FLP-s doki javaslata szerint.

2013. ápr. 13. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!