Lehetséges az, hogy valaki hosszú próbálkozás után az FLP (Forever Living Products-aloe vera) termékeknek tudja be, hogy végül babás lett?
A cég irodalmában és előadásain megvannak, hogy babát tervezőknek milyen termékeket ajánlanak, és milyen dózisban segítenek, és állítólag vannak olyanok, akik már szinte lemondtak a babáról, amikor "csodával határos módon" teherbe estek, persze a férj "segítő közreműködésével", és a termékek fogyasztása mellett.
Ismerem a termékeket, és most gondolkozom, hogy tél előtt egy kúrát kellene csinálnom, már csak immunerősítés miatt is, és nem tudom, lenne-e értelme, ha kifejezetten azokat a termékeket választanám, amik baba-projekt esetén is jók. Március óta próbálkozunk, a ciklusom most állt helyre a gyógyszer után, baba eddig még nincs.
Szeretném, ha megosztanátok velem a saját tapasztalataitokat, vagy ismerősök körében segített-e pl. a Multi Maca, Berry nektár, Pomesteen, stb.
Köszönöm!
1 v vagyok.
Én berry nektárt, propoliszt, b12-t, Multi Macat és méhpempőt szedek. Meg van hogy miből mennyit kell. Nem olcsó, de úgy voltam vele hogy ennyit megér. És talán így is lesz...:)
Ismét 1 válaszoló vagyok
Szóval Berry 2szer 3cent, propolisz: 2szer 2, B12 1, méhpempő 2szer 1, Multi Maca: 2szer 1
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!