Milyen aloe verás termékek, krémek vannak?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy pattanásos bőrre, nagyon jó. Kiszeretném próbálni, csak fogalmam sincs, hol nézzem meg.2012. szept. 2. 12:03
1/1 anonim válasza:
Az Oriflame-ből ismerek aloe verás termékeket, amik nagyon jók. Ilyen 600 ft körül szokott lenni az áruk (lemosó, tonik, arckrém.. azonos ár). Az aloe szerintem inkább nyugtatja a bőrt, pattanásokra inkább a teafaolajas jó szerintem (szintén Oriflames, nekem ez megmentette a bőröm, mert előtte baromi csúnya volt), de ha azzal lemosod, utána aloes kremmel be lehet kenni, hogy megnyugtassa. Van ilyen 80% aloes krem is, az eleg jól hidratálja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!