Nagyon száraz, sprőd a hajam, nen tudom, mit kezdjek vele!?
Alapból a bőr és hajtípusom száraz, de az elmúlt hónapokban a hajam állapota már nagyon elkeserítő. Iszonyú száraz, elektromos, vékony szálú, sprőd. Eddig normál hajra való sampont használtam, és selymessè tette a hajam, de az utóbbi hónapokban már az sem használt, a frissen mosott hajam is borzasztóan száraz volt. Ugye erre még a hajszàrító is rátesz egy lapáttal, de kénytelen vagyok megszárítani, mert a hajam is elèggè sokat hullott mostanaban és nem szeretnèm kockáztatni hogy megfáznak a hajhagymàk. Mivel a száraz hajam szèt is áll, ki is kell vasalnom, amitől megintcsak száraz lesz. :( Próbáltam már kifejezetten száraz hajra való sampont de az meg lelapulttà, furcsa, zsíros hatàsúvá tette a hajam, az sem segített. Most panten (?) Azt hiszem ez a neve - vèkony szálú hajra való sampont használok ès remèlem megerősödik tőle a hajam, de ugyanúgy száraz marad. Balzsamot is használok. Egyébkènt világéletemben száraz volt a hajam de hajmosás után mindig selymes volt, csak mostanában ilyen és nem tudom mièrt ès mit lehetne tenni. :( Amúgy zsírosodni sosem szokott.
Esetleg van akinek ilyen a haja és tud valami jó trükköt? Sampon, pakolás, akármi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!