Nagyon száraz, sprőd a hajam, nen tudom, mit kezdjek vele!?
Alapból a bőr és hajtípusom száraz, de az elmúlt hónapokban a hajam állapota már nagyon elkeserítő. Iszonyú száraz, elektromos, vékony szálú, sprőd. Eddig normál hajra való sampont használtam, és selymessè tette a hajam, de az utóbbi hónapokban már az sem használt, a frissen mosott hajam is borzasztóan száraz volt. Ugye erre még a hajszàrító is rátesz egy lapáttal, de kénytelen vagyok megszárítani, mert a hajam is elèggè sokat hullott mostanaban és nem szeretnèm kockáztatni hogy megfáznak a hajhagymàk. Mivel a száraz hajam szèt is áll, ki is kell vasalnom, amitől megintcsak száraz lesz. :( Próbáltam már kifejezetten száraz hajra való sampont de az meg lelapulttà, furcsa, zsíros hatàsúvá tette a hajam, az sem segített. Most panten (?) Azt hiszem ez a neve - vèkony szálú hajra való sampont használok ès remèlem megerősödik tőle a hajam, de ugyanúgy száraz marad. Balzsamot is használok. Egyébkènt világéletemben száraz volt a hajam de hajmosás után mindig selymes volt, csak mostanában ilyen és nem tudom mièrt ès mit lehetne tenni. :( Amúgy zsírosodni sosem szokott.
Esetleg van akinek ilyen a haja és tud valami jó trükköt? Sampon, pakolás, akármi??
Próbálj minőségibb sampont használni.
Én tudok neked ajánlani smapont-balzsamot-pakolást de az 10 ezer körül van.
Kókuszolajas pakolás 1000 ft körül van
Kallos tejproteines pakolás 1000 ft körül van
Ezek beváltak!
(1. ide miért nem írod ki? reklámnak miősülne?)
Köszönöm a válaszokat. Ki fogom próbálni a kókuszolajat mindenféleképpen.
#3 Tudom hogy rosszat tesz a hajvasaló. De anélkül tényleg csúnya a hajam. :( Ilyesmi: https://google/images/BGFwC4
Utolsó, miért ne érdekelne? Bár tényleg azonnal megírhattad volna a nevét a samponnak, nem tudom, miért olyan nagy titok. Meg nem tudom mi számít annyira minőséginek, de eddig se gagyi termékeket használtam, és eddig egész életemben selymes volt a hajam.
Egy korábbi kommentre reagálva: nem minden nap vasalom a hajam, hanem minden hajmosás után (hetente - lehet hogy ezen megdöbbentek, de nekem ilyen a hajam, nem kell sűrűbben mosnom) és ha kivasalom akkor egyenes is marad a további napokra..egészen a következő hajmosásig.
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!