Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kérdezzek rá erre...

Hogyan kérdezzek rá erre bárkinél is?

Figyelt kérdés
Nos, a helyzet az, hogy hajvágásfétisem van, ami nagyon rossz. Férfi vagyok, nem vagyok meleg, sem ilyen hajlam nincsen bennem. Egyszerűen meglátok egy szép hajat és le akarom vágni. Elmondani senkinek nem akarom, mert félek, hogy kinevetnek. Nem tudom kit és hogyan kérhetnék meg rá erre, ezért várok tanácsokat!

2018. ápr. 20. 23:19
 1/6 anonim válasza:
83%
Ezért vannak a pszichológusok.
2018. ápr. 21. 03:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Paróka, hajasbaba?
2018. ápr. 21. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk menj el fodrásznak. Ott senki se fog furán nézni rád.🤗
2018. ápr. 21. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Privátban tudnék jó tanácsokat adni, ha gondolod, írj.
2018. ápr. 23. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont az ellentétes helyzetben vagyok. Nagyon tetszene ha levágnák a hajam de nem merek rákérdezni mert nem túl normális ez
2018. ápr. 23. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: bár engem kérnél meg rá (feltéve, hogy nő vagy) ;) amúgy a kérdezővel ellentétben, engem a rövid női frizura jobban izgat, mint maga a vágás.
2018. ápr. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!