Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kérdezzek rá? (Többi lent)

Hogyan kérdezzek rá? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az a gondom hogy elég szőrös a lábam és nem tudom hogy mondjam meg anyának hogy szeretném szörteleníteni. Eddig nem is igazán zavart csak most már lesz szereplésem ahol csak egy dresszben szabad lenni, meg amúgy is már lassan itt van a szoknya szezon. Szóval az érdekelne ti hogy mondtátok meg?

Válaszotokat előre is köszönöm (12/L)

2013. ápr. 18. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

1. anya szeretnék szőrteleníteni.

2. veszel egy borotvát és megcsinálod magad.

ha anyud nem tiltja meg, akkor akár kozmetikussal is megcsinálhatjátok, ha meg lezárkózik és nem engedi, akkor marad a 2. lehetőség.

2013. ápr. 18. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi majd megpróbálom
2013. ápr. 18. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Borotva sok embernek erősíti a szőrt. Nekem is fiatalabb koromban. Most szerencsére már kopik és ritkul, pedig csak 23 éves vagyok.

Tizenéves koromban én szőrtelenítő krémet és habot használtam. Kipróbálhatnád te is, vagy a gyantát.

2013. ápr. 18. 15:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam
2013. ápr. 18. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

A szőrtelenítő krém technikailag ugyanolyan mint a borotva, viszont még ráadásul vegyszer is. Akkor már inkább borotva (majd pár év múlva áttérsz valami másra, addig meg nem csinálod olyan sűrűn) vagy gyanta esetleg epilátor, ha anyukád hajlandó arra beruházni (szerintem az a legjobb, de nem ennyi idősen, mert elég fájdalmas, és inkább feladnád és visszatérnél a borotvára)

Ami fontos (bocsi, ha okosabb vagy ennél (az én 12 éves énemnél)), hogy ne anyukád borotváját használd, az már nem éles, csak sebet okoz. (Az éles borotva normálisan csúszik a bőrön.) És NE szárazon borotválj. Vizezd be, kend be tusfürdővel/szappannal (nem kell feltétlen borotvahab). Ne az ujjaddal szedd le a szőrt a borotváról, még ha úgy is tűnik, hogy ha vízszintesen simí

2013. ápr. 18. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

(véletlenül elküldtem)

vízszintesen/lefele simítod végig semmi bajkd nem lesz. A csíkok ott lesznek másnap. Tegyél egy tálkába vizet, abba rakd bele és rázd meg. Takarékosabb, mint a folyóvíz.

2013. ápr. 18. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.persze tudom. nekem csak az a problémám hogy nem szeretném az ő tutta nélkül elkezdeni csak kicsit félek hogy mit fog szólni.
2013. ápr. 19. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!