Vörösből szőke Palettével?
Most kb. ilyen a hajam(természetesen festett): A minták közül fentről lefele a 2.
Ha ezzel "befestem" 2x akkor lehetne belőle szőke vagy szőkés barna?
Ennyire sötét mahagóni vörösből nem leszel szőke, de még szőkésbarna sem.
Szerintem ilyen narancssárgás színű leszel (nem olyan szép mint a liptaié).
Szerintem vegyél fodrászkellékboltban 9%-os hidrogén-peroxidot és szőkítőport, ( a szőkítőn+hidr. rajta van, vízzel kell higítani!!!). A kék színű keveréket kend rá és várd meg a hatóidőt. Szép narancssárga lesz, de elsőre biztos nem lesz szőke.
Aztán néhány nap múlva fesd be ezzel az árnyalattal, akkor talán szőkésbarna leszel.
ja aszőkítőpor+ az oxi néhány száz forint.
12%-os hidroogént NE VEGYÉL!!!!! CSAKIS 9%-OSAT.
Aztán ha befestetted ezzel, még akkor sem leszel tökéletes. De később már biztos megfogja, mert ez egy erősen szőkítő festék.
én vagyok az egyik előző:
igen, mindenképpen próbáld ki először a szőkítést! (9%+ szőkítőpor) az kissé leszedi a színt a hajadból, először még tuti vöröses lesz. aztán másnap fesd be a palettével.
Legrosszabb esetben liptais leszel:D
De persze egy minden egyes festéssel drasztisan szőkül!!!!
A szőkítés lényege sötét hajnál az, hogy hónapról-hónapra szőkülj, mert a drasztikus változatnál a hajad eszi a kárát.
Szőkítést csináld pénteken és utána ápold le balzsammal és hagyd rajta 15 percig.
Vasárnap meg a festékkel. úgy jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!