Vörösből szőke: milyen festéket válasszak először?
Addig OK, hogy a vöröset leszívatom, lesz belőle világos narancssárga, kis szerencsével citromsárga.
Ezt milyen festékkel lehetne befesteni úgy, hogy inkább már szőke legyen, mint vörös, illetve ne égesse le a hajam (maradékát).
Esetleg valami color and gloss v. color and shine hajszínező befogná?
Vagy rögtön festékkel kenjem át?
Ezek közül melyik az, ami fed is, tartós, és viszonylag kímélő is?
A blansholás után a hajam úgy is dobni fogja le a festéket, és nem szeretném két hetente újra festeni.
Az sajna nem jó, mert volt a hajam szőkítve, azóta volt már barna és vörös. El se tudom képzelni, mit hozna ki végeredménynek, viszont két hétig nem járhatok papagájtarka hajjal dolgozni.
B4 után viszont nem lehet rögtön festeni.
Tehát pénteken leszívatom, hétvégén otthon elmegy, és vasárnap festem vagy színezem.
nem tudom most megnézni a linkeket, de fesd be hamvas szőkével, a hamvas miatt kiveszi a vörös csillogását, aztán szép fokozatosan egy kicsi szőkítőpor és egyre világosabb barna, majd szőke melír és mehet a szőke hajfesték!
vagy bízd teljes mértékben fodrászra... szívja le teljesen, aztán egy sötétszőkével fesse is be... ha esetleg elcseszed te szívod meg, és fizethetsz pluszba a fodrászért...
17/L
Gyakorlatilag én is ilyen helyzetben voltam, csak én feketéből indultam ki...: Megérkezett a 'szép' narancs haj, azt a lehető legvilágosabb hamvas szőkével festettem be, mindjárt keresek képet róla. Nagyjából eltüntette a vöröset, de csak nagyjából. Most ezüstszőkével festegetem szorgosan, meg hamvasító samponnal mosom, és alakul...:)
Amilyen képeket te linkeltél, most ahhoz közelít a hajam. Szóval nyugodtan próbálkozz a hamvas szőkével, ha nem is akarsz olyat. Az első pár festéstől tuti nem lesz olyan. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!