Vörösből barna? (szín, márka? )
Figyelt kérdés
1 évig vörös voltam és szeretnék visszatérni a szőkésbarnához. Most kopott rezes vörös(ilyesmi: [link] milyen lesz ha barnát festek rá? Ledobná?
Melyik színt és márkát ajánlanátok?
2011. ápr. 11. 22:03
1/7 anonim válasza:
hát sztem fokozatosan festesd vissza nekem most is vörös és nekem meg eredetileg sötétbarna a hajam, szal mostmár a vérvörösből haladok a barna felé, már nagyon sötét vörös, egy festés alkalmával csak 1-2 árnyalatot változtass és akkor nem lesz semmi gond
2/7 anonim válasza:
Ilyen volt nekem is, mint amit linkeltél, és Garnier Naturals 7-es jelzésű szőkéjével festettem be, ebből kaptam ilyesmi eredményt:
(De ez nekem sem végleges még, rendes világos szőkét szeretnék.)
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt vörös a hajam. Ha befested barnára le is dobhatja, de szerintem csak át fog ütni. Nekem is ez történt. Fényben vöröses csillogása lesz. Szépen folyamatosan viszont eltűnik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Második válaszadó: Neked ledobta festéket? átütött rajta? :)
2011. ápr. 15. 18:15
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, az infót! Azt hiszem, én is akkor ezt próbálom ki. Nekem még világosabb a vörösöm, így remélem világos barna leszek, mert a végső cél középszőke. :)
2011. ápr. 16. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!