Ha epilálnám a lábom, akkor tovább tartana amíg visszanő a szőr?
Az epilátor se csodaszer. Van, akinek egy hétig tart, másiknak másfél hétig. Nekem kb majdnem egy hétig tart.
Sokkal jobb így és lassabban nő vissza.
Persze. Borotvával csak a felszínen lévő szőrt távolítod el. Epilálással pedig a szőrszál tövestől jön ki- ezért is fáj annyira.
Nálam nem mindig sikerült tövestől kiszednie a szőröket, azok gyorsabban visszanőttek. Meg nekem folyton benőttek a szőrszálak, úgyhogy már kb 5 éve nem epilálok de még mindig vannak kopasz foltok a lábamon. (2 évig használtam ezt a szőrtelenítési módszert)
Szerintem próbáld ki. Ha nem érzékeny a bőröd meg nincsenek ilyen kis aljas szőrszálaid, mint nekem, akkor a legjobb megoldás lehet.
Az első iszonyat fáj, ne rettentsen el. Később hozzá is szoksz, a szőrök is kevesebben- és gyengébbek lesznek, akkor már egyáltalán nem para.
Aaah Hetente kell nekem.ha várok két hetet akkor dzsunbuj lesz :D
Nyáron olyan 3 Naponta szoktam h szép puha és sima legyen :)
Meg ha Hetente csinálom amikor nem nő ki olyan sok akkor nem fáj.
Szerintem kamu a 4 hét,de a gyantázott is meglátszik egy hét után! Én már kb legalább 5 éve epilalom.
Tovább tart, viszont szintúgy rendszeresen kell, ha valóban szép sima lábat szeretnél. Nekem nem egyformán nőnek vissza, van ami hamarabb, később. Így heti 1 alkalommal nem árt átmenni rajta és mivel csak néhány szálról van szó, ezért fájni se fáj, kevésbé lesz piros.
Kezdetben a pirosság sokáig tartott, ma már viszonylag hamar elmúlik, simán előtte bőr radírozom (+ kisebb eséllyel nő be a szőrszák) és utána kamillás hintőporozom.
Nekem bevált az epillátor. Próbáltam egy régi szutykot: 1 húzás ment vele kín keservesen. A braun silk-épil 7 (18ért vettem) bevált. Kádban fürdés közben, után, víz alatt is lehet, így csak elég utána a kádat/zuhanyzót kiöblíteni. Szerintem megéri befektetni, ha csak annyi időre szolgál, mint a garancia, akkor egy gyantázás árát visszahozza és könnyedén magadnak is tudod csinálni. Csak az 1. alkalmat kell kibírni, vagy előtte esetleg legyantázni. Ha nem olyan sűrű nem fáj annyira, idővel pedig a fájdalom redukálódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!