Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Srácnak gáz, ha szőrös "ott...

Srácnak gáz, ha szőrös "ott lent"?

Figyelt kérdés
19 évesen gáz, ha szőrös nekem "ott" lent, illetve mit gondolnak a csajok erről? Egyik csaj ismerősöm például utálja, ha olyan egy fiúnak. Ezért sem tudom, hogy hogyan hagyjam meg.

2018. jan. 27. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Engem egyáltalán nem zavar, sőt szerintem nem férfias ha valaki teljesen leborotválja...a barátom időnként megigazgatja magának borotvával, a nagyon zavaró helyen lévő szőröket levágja és szerintem ez bőven elég. Tapasztalataim szerint a szeméremcsont körül lévő szőr hasznos is lehet bizonyos esetekben..

Nem értem az olyan nőket (elnézést, lányokat a legtöbb esetben) akiknek "alap", hogy csupasz legyen odalent a srác. Biztos vagyok benne hogy nagy részüknek ez csak egy idealizált kép mert nem tapasztaltak még közelről meztelen férfit. Másrészt a nők nagy része sem szőrtelenít minden áldott nap odalent, ne legyenek már kettős elvárásaink...

2018. jan. 27. 19:29
 2/3 anonim válasza:
49%
Háááát én nem szeretem ha teljesen csupasz. Legyen ÁPLT RENDEZETT és kicsit szőrös. De dzsungelt nem akarok és a csupasz sem tetszik. És nem kérek privátot és farok képeket, barátom van.de ha nem lenne akkor sem érdekel idegen ember micsodája.
2018. jan. 27. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Én amondó vagyok hogy énis legyek csupasz és a fiú is...nyilvan en sem szortelenitek naponta szoval van amikor mar nekem is kicsit szorosebb es van amikor erzem h a baratomnak is szorosebb de ne ilyen dzsungelre gondolj hanem ket borotvalkozas kozott picit szur de ez egy parkapcsolatban szamomra okes szoval szerintem ha elszor vagy egyutt a lannyal akkor legyel inkabb csupasz es ha tobbszor vagytok egyutt ugyis kialakul majd az h nem lehet minden nap mindenki teljesen csupasz es szortelen ugyhogy ez ilyen ez a termeszetes de nekem hanyingerem van a nagyon szoros fiuktol ha tolem elvarjak h ne legyek szoros akkor ok se..ugyhogy en azt ajanlom neked hogy szortelenits 16/L
2018. jan. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!