Lányok mi a véleményetek ha egy srácnak nagyon szőrös a karja és a lába?
Figyelt kérdés
17 vagyok, és szerencsére csak a karom és a lábam nagyon szőrös (pl a karomon teljesen körbe ér a szőr)
Mitcsináljak vele? Jól van így vagy szedjem le, vagy vágjam rövidre.
2017. jún. 2. 11:55
4/9 anonim válasza:
Ne szedd le és ne is vágd rövidebbre. Jó az úgy, hidd el. Nem meztelencsigákat kedvelik a nők.
5/9 anonim válasza:
Én undorodom a szőrtől, de sajna itthon az dívik.
6/9 anonim válasza:
Csatlakoznek az 5-hoz!
Nalam apolatlan es igenytelensegre utal, amit azzal magyaraznak, hogy attol ferfias...
Mikor ez nem igaz mert egy ferfi a testalkatatol lesz ferfi nem a csubakka jelmeztol ugyanis egy girnyo hiaba szoros attol meg nem lesz ferfi.
7/9 anonim válasza:
4! Csak a magad neveben alkoss velemenyt!!
9/9 anonim válasza:
általában egy fiúnak szőrösek a végtagjai. nem azt mondom, hogy a bernáthegyi szerű dús szőrzet oké akár a háton is, nekem az nem jön márbe, de az ellenkezője sem. amikor megcsúszik a szúnyog a csupasz lábszáron :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!