Tojásos pakolással le lehetne szedni a hosszabb, vékonyabb szőrszálakat az arcról és nyakról?
Bár nem az egész arcom, de a barkómnál elég szőrös, és látszik is. Eddig nem zavart, de miután csináltam egy oldalképet róla, rájöttem, hogy nagyon csúnya. A nyakam sem teljesen szőrös, viszont egyes helyeken eléggé sok hosszú szőrszál figyelhető meg, amit nem tudok kiszedni, mert nehezen hozzáférhető helyen vannak.
A minap az interneten láttam egy tojásos pakolást, amit wc papírral vittek fel az arcra, és hagyták, hogy megszáradjon. Ezután leszedték, mint a fekete maszkot. Vajon ez segítene az én problémámon? Gondolkoztam már gyantacsíkokon is, de nem lenne túl feltűnő, hogy egyes helyeken világos a bőr, másokon meg nem, mert a pihék ottmaradtak?
A válaszokat előre is köszönöm!
En epilalom az egesz arcom.
Sajnos szedtem fogamzasgatlot evekig. Azota teljesen felboritott mindent. Azota hisba hagytam abba,epilalnom kell az arcom,olyan szoros.
Heti 2-3x epilalom es ugy jo. Egyebkent szoke teljesen,de akkor is undorito.
Zsirtalanitas,fertotlenites elotte utana.
N/34
#1: Hű, tényleg? Akkor elúszott ez a reményem. Igazából nem szerettem volna gyantát használni ilyen területen, de ezek szerint nincs más választásom. Később szerintem kipróbálom a fekete maszkot, ami elméletileg mindent leszed. Addig maradok a gyantacsíkoknál.
#2: Nem szeretnék epillátort használni, mert kényes az arcom, és tuti kiütnék, hiába tennék rá szeszt. Azért köszönöm a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!