Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hasat lehet borotválni?

Hasat lehet borotválni?

Figyelt kérdés
Szőrös a hasam és zavar de nem tudom leszedjem-e mert utána lehet megerősödik rajta.. Mit javasoltok? Ti szeditek vagy rajta hagyjátok? 16/L

2018. jan. 24. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A borotva nem erősíti meg a szőr. Csak mivel elvágod a szőrszálat a tövénél, a vastag rész lesz a szőrszál teteje. Ezért tűnik erősebbnek. Én inkább a gyantát ajánlom vagy esetleg egyesével kiszedheted szemöldök csipesszel, ha nem sok van. A borotva is egy megoldás, ha nincs más lehetőség.
2018. jan. 24. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a választ!
2018. jan. 24. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megerősítette. Alapból fehér kicsi, pihés-szerű szőrök voltak rajta, most meg már ha nem szedem le, fekete és ilyen 3-8 mm-es szőrök vannak rajta, ami már látványos. Szóval borotvát ne használj! Nekem azok a fehér szőrök még elfértek volna rajta; csak annyira örültem, hogy végre hozzájuthattam borotvához - anyám tiltotta mindenhol a szőrtelenítést középiskolás korom előtt, és lány vagyok - szóval annyira örültem, és annyira belejöttem, hogy még a hasamról is lehuzigáltam, szóval sokkal erősebb lett, tehát nem kellett volna. Szemöldökcsipesszel pl talán jó, meg epilátorral is szerintem a leszedése, meg gyanta is gondolom jó lehet, meg ami gondolom, hogy drága, a lézeres eltávolítás. Azt én már nem ismerem.
2018. jan. 24. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
*Ja meg egyik mate-em meg kiszőkíttette pl a bajuszát; lány. Szerintem neki kozmetikus csinálta a szőkítést.
2018. jan. 24. 13:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor azt hiszem csipesszel próbálom meg!
2018. jan. 24. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Átlátszó pihék vannak rajta, úgyhogy nem szoktam leszedni.

Egyszer kellett leborotválni egy műtét miatt, szerencsére ugyanolyan átlátszó pihék nőttek vissza.

Ha sok, látható, erős szőröd van, akkor nem túl jó megoldás a borotva. Hiszen attól borostás leszel, mint a férfiak arca. És majd minden másnap borotválhatod a hasad, hogy sima legyen.

Szerintem ne piszkáld inkább. Ha nagyon szőrös, akkor inkább gyanta.

2018. jan. 24. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne borotváld, mert kellemetlen szórós lesz, illetve ki fog pattogni.

Vegyél hideg gyanta csíkot, megfürdesz, alaposan megmosod a hasadat igazi szappannal, teljesen szárazra törlöd, így ragadni fog a gyanta.

Havi 1x elég gyantázni, két gyantázás között se lesz annyira látványos a szőr, egyszerre csak kb. a fele kezd el újra nőni.

2018. jan. 24. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én borotválom,mondjuk nekem fekete és erős.
2018. jan. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!