Valaki tud ajánlani jó állatkísérletmentes hajápolókat?
Most kezdek átállni arra, hogy csak állatkísérletmentes termékeket használjak, viszont a tökéletes sampont, balzsamot (stb) még nem találtam meg.
(Ha valakinek van bármilyen nagyon bevált cruelty-free terméke ami nem hajra van, azt se tartsa magában :) )
A Rossman és a DM saját márkás cuccai, mint pl az Isana és a Balea állatkísérlet mentesek.
Nekem személy szerint ez a sampon bevált, de mindenkinek más
Jaj de jó! Egy kérdés amire tényleg hasznos választ tudok adni! :) Egy ideje már én is rámentem erre. Először is arckrémeket, sminklemosókat a Phi kozmetikumtól veszem, magyarok, a palackjaik tégelyeik újrahasznosíthatók, teljesen állatkísérlet mentes termékeket állítanak elő természetes alapanyagokból. És hozzá kell tennem, hogy tényleg jók a termékeik, illatra, állagra is.
Sampont balzsamot pont most váltottam, természetes összetevők, állagra tetszik, állatkísérlet mentes a Dr.Organic.
A dm saját márkája, az Alverde, állatkísérletmentes, és összetételében is szimpatikus, sokáig használtam. (csak amiatt váltottam, mert vékonyszálú a hajam, és valami extra kellett)
Mosószer, öblítő, mosogatószer: Frosch
Tusfürdő: Bettina Barty (Müller), TracleMoon (dm), Original Source (dm)
Arcradírnak, bőrradírnak meg kávézaccot használok, belekeverem az éppen használt tusfördőbe és meg is van oldva hogy állatkísérletmentes legyen.
A Dmben és a Müllerben sok állatkísérlet mentes termékből válogathatsz, amiket leírtam, azok tuti megérik az árukat. Arra figyelj azért, hogy az állatkísérletmentesség mellett, ne tartalmazzanak a magadra kent termékek parabéneket, szilikont és színezéket, hogy azért magadra is vigyázz. Szerencsére, már Magyarországra is kezdenek bejönni bőven az ilyesfajta termékek. Én egyelőre ezeket használom, és beváltak.
Köszönöm szépen a bőséges választ :)
Müller sajna nincs a környéken, Rossmann van a városban, dm pedig ahova suliba járok.
Igyekszem úgy vásárolni, hogy legyen nálam lista a márkákról amiket vehetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!