Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, ti milyen hajápolókat...

Lányok, ti milyen hajápolókat használtok? Melyik a legjobb márka?

Figyelt kérdés

Tudom, a legjobbak a természetes dolgok, kókuszolaj, stb. De ezek annyira macerásak, nincs kedvem mindig ilyenekkel ..khm..

Szóval ilyen sampon, balzsam, hajpakolás meg ilyenekből melyik a legjobb márka?

Elseve, Gliss Kur, Balea, Pantene, Syoss, stb.?

Most Baleás termékeket használok, előtte Elseveseket, de úgy érzem, kár volt váltanom.

2015. szept. 6. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Vékonyszálú, szőke, hosszú hajam van, ami extrém könnyen törik, a fejbőröm pedig korpásodásra hajlamos, hamar zsírosodik.

Régebben Gliss Kur permetezős balzsamot használtam, alkalmanként a hajfényből is fújtam rá, és a sampon sem volt rossz. Az Elseve samponokból a rózsaszínek váltak be többnyire. A Balea egyáltalán nem tetszik, lelapítja a hajam, összetapadnak tőle a szálak. A Pantene inkább akkor volt jó, amikor rövid volt a hajam. Syossból nagyon ki kell fogni a jó sampont, az áttetszőek nagyon elnehezítették a hajam. Ami még volt, az a Garnier régi, sima, zöld flakonos, kicsit head&shoulderses. Az új Garnier samponok közül (Ultra Doux) a levendulás nagyon jól bevált, bár kicsit mintha megviselné a fejbőröm az az intenzív illatanyag, meg a kemikáliák... A Himalaya Herbals búzacsírás samponját is próbáltam, azzal nem volt ilyen gondom, de nem is éreztem, hogy tisztított volna.

Én is épp samponváltás előtt állok, szóval fogalmam sincs, mit csináljak. Valószínűleg megyek majd fodrászhoz, és megérdeklődöm. Legutóbb kaptam egy tök jó hajvégápolót ott:

[link]

Na, ez tényleg szuper. Fél éve használom, és félig tele van még mindig. Kb. 4000Ft.

Az is lehet, hogy majd kipróbálok valami hajszappant, mert az adagolással néha problémáim adódnak. Hajlamos vagyok túl sokat magamra kenni a samponokból, a szappannal viszont biztos nem lenne türelmem erre :D

2015. szept. 6. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Hű, köszi hogy minden tapasztalatodat megosztottad, ment a zöld! :)

Ezt a hajápolót mindenképpen ki fogom próbálni!!!:)

2015. szept. 6. 14:17
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Én egy zöld tubusos Balea sampont, hajvégekre meg egy Revlon hajolajat.
2015. szept. 6. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
ezek mind-mind szemetek,független attól ha valaki esetleg változást ill eredményt tapasztal tőle,az csak maszkirozás,különböző szilikon és más vegyi anyagok burka,ami rátelepszik a hajszálakra.Vannak organikus haj termékek,mindenféle szemét nélkül ha már annyira lehetetlen,elmész a gyógyszertárba, vagy akár the body shopba keresgélj.
2015. szept. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!