Milyen hajápolókat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Pár éve még eléggé göndör volt a hajam(csigás, tudjátok, de a teteje nem, csak az alja lefele), de akkoriban vasaltam, mert miért ne. Kiskoromban szögegyenes hajam volt, így kamaszkorra "bolondult" meg, és behullámosodott- göndörödött. Szóval vasaltam, mint az állat, és eltöredezett, száraz lett, már vagy másfél éve nem igazán vasalom, talán ha 2 havonta egyszer, akkor is sokat mondok, viszont a göndörség-hullámosság rég nem olyan benne, van egy tincsem ami nagyon száraz, nem tudok vele mit csinálni, hajmosás után látszódik. Milyen hajápolókat, sampont, bármit, ajánlotok, hogy visszaállítsam az egészséges kinézetét, és amivel még inkább vissza tudom szerezni a göndörebb tincseimet?
Előre is köszönöm!
2016. nov. 18. 20:21
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is vasalom minden hajmosás után a hajam mai napig, különben úgy nézek ki mint egy oroszlán. Ugyanolyan egészségesen néz ki. Egyszer próbáltam a Joicot, igaz fél évig spóroltam rá mert az egész családot vettem meg és az iszonyat drága ha jól emlékszem 60 ezer körül volt, de az a csoda amit művelt a hajammal...újra venném, de sajnos nem tehetem meg, így kénytelen voltam váltani, Panten Aqua Light sampont használok amit szintén nagyon szeretek, mert könnyű kesz tőle a hajam, balzsamot pedig csak minden 3. hajmosáskor szoktam használni Syosst. Minden hajszárításkor és hajvasaláskor használok hővédőt, az Avonos, de bármilyen jó. Aztán kenek rá kókuszolajat, ami nagyon szép fényessé teszi a hajamat, legvégül pedig Panten tápláló sprével fújom át hogy ne legyen szálkás. Otthon sokat hordd ilyen laza kontyba, nagyon fontos hogy ne legyen szoros, mert törik. Éjszakára akár be is fonhatod ezzel is kíméled a hajad. 3-4 havonta pedig jó lenne vágni belőle úgy 2 cm-t egészségesebb lesz a hajad, és még nőni is fog tőle. Remélem tudtam segíteni:)
2/2 Sz@ndik@ válasza:
Termeszetes dolgok!! Legjobb eredmenyt csak azokkal tudsz elerni, folosleges is kiadni minden fele csoda hajapolo szerre nem keves penzt.. na szoval probald meg eloszor is az olajos hajpakolasokat ricinus,oliva,kokusz olaj (a ricinusnak hajnoveszto hatasa is van patikaba lehet beszerezni kis kiszerelesben 200-300ft) fontos h jol atmaszirozd vele a fejborod fel ora/oraig hagyd fenn utana mar folosleges is mert a haj egy bizonyos ido utan mar nem sziv be semmit..en hajmosas utan szoktam meg egy keves kokusz olajat kenni a hajamra (keveset) :) szep csillogast ad neki meg persze taplalja. Nem kell surun hasznalni ezt a hajpakolast en heti egy alkalommal szoktam es a havi 1-2centi vagas! Nekem ez a procedura csodakat tett a hajammal nem torik mar es egeszseges. Na tehat tomoren hajpakolas,kokusz olaj a hajvegekre (akar naponta),es a havi vagas:) remelem segithettem sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!