Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hideggyantát ajánlotok...

Milyen hideggyantát ajánlotok arcra?

Figyelt kérdés

Eléggé erős a bajszom, ezt szeretném leszedni. Eddig a DM-ben vettem Balea hideggyantát, de semmit nem ért, ugyanis nem szedte ki a szőrt teljesen, sőt...a felét szedte le, olyan volt mintha leborotváltam volna, és kezdene visszanőni. Nagyon el vagyok már keseredve, mert nagyon zavar és mások is állandóan megjegyzéseket tesznek rá...Tudtok ajánlani valami hatékony megoldást akár egy hatékony hideggyantát, szőrtelenítő krémet, bármit. Az a gond, hogy a közelemben csak DM van ahol ilyesmit lehet kapni, szóval lehetőleg olyanokat írjatok, ami ott is beszerezhető, valamint amivel itthon is tudok dolgozni mert nem szeretnék kozmetikushoz járni. Az ár nem igazán számít, persze örülnék ha olcsón/olcsóbban ki tudnék jönni belőle, de már ott tartok hogy bármit, csak tűnjön el onnan az a szőr. Előre is köszi a válaszokat! :)

15/L

2016. nov. 11. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Veet arcra készült hideggyanta,de ha nem melegíted fel eléggé akkor mindegy a márka.
2016. nov. 12. 05:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért hideggyanta, mert nem kell melegíteni. Nem? :)
2016. nov. 20. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A tenyeredben kell felmelegíteni,nem szükséges hozzá más azért hideggyanta.
2016. nov. 21. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!