Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyógyszert ajánlotok...

Milyen gyógyszert ajánlotok pattanásra?

Figyelt kérdés

naszóval, 2 hete voltam bőrgyógyásznál, és felírt 2 krémet+1 antibiotikumot. Nagyon drága volt a 2 krém, az egyik Aknex, a másik La Roche Posay Effaclar Duo.

azóta minden nap használom, de semmi változást nem veszek észre, és az aknexnek már csak fele van meg.

Én depressziós leszek, ha így lesz továbbra is, nem merek senkinek a szemébe nézni, mert akivel szóba állok, mindenki csak az arcom nézi :(

Már rengeteg mindent próbáltam : Zineryt, aknesol, csalántea kúra, skinoren ..

szóval irjatok olyan ERŐS gyógyszereket, ami bevállt nektek !

Előre is köszi :D

15/F

2016. okt. 23. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne használ rá gyógyszert! Nem is tudom hogy van e, de semmikeppen se. Nekem is ezeket írta fel, plusz egy tonikot amitől még pattanásosabb lettem, Mindenkinek más és más az arcbőre így mindenkinek más válik be.

Én is nagyon sok mindennel kísérleteztem, de semmi sem vált be igazán, sőt..

Gyógyszert nem ajánlanék semmiképpen, inkább a krémek között kísérletezgess, most hiába ajánlanék egyet lehet az neked nem válna be.

Viszont ami fontos, hogy lefekvés alaposan tisztítsd meg, keress valami tonikot, és heti egyszer arc radírozz, ebből viszont ajánlok egyet. Himalaya diós arcradír. Nem kell belőle a felét felvinned az arcodra, heti egyszer elég használni. Nekem már több hónapja meg van.

2016. okt. 28. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:

mondom, hogy gyógyszer kell olyan nehéz felfogni ?

nem fogom még1x azt a hibát elkövetni hogy a **** krémekre dobjam ki a pénzt , amik csak rontanak az állapoton !!

2016. okt. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!