Miért vagyok ilyen? Kérek saját véleményeket is! Köszönöm! L Segítségeket, akár tanácsokat is szívesen olvasok!
Figyelt kérdés
Szóval.. Én egy tini lány vagyok.. és szőrösödöm.. Tudom, hogy ez emberi dolog, de engem nagyon zavar, anyukám pedig gyantázni szokott, így én is ezt a módszert választottam. De még holnap fogja elsőnek gyantázni. Az lenne a kérdésem, hogy nagyon fog fájni? Mondjuk nem lényeg, mert elszánt vagyok. De azért kíváncsi lennék, hogy utána mennyire fog szőrösödni a lábam? És hogy kipattog? Mint a borotvánál.. És pirosodik?
Tinik és felnőttek válaszát is örömmel olvasom!
Köszönöm!
2010. jún. 5. 22:36
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! :)
Igen, a szépségért szenvedni kell. Viszont annyi rosszat lehet olvasni a gyantáról, hogy mennyire fáj, stb., hogy teljesen elkeserített. És tényleg puha szálak nőnek vissza? Ezt viszont még nem hallottam. És a gyantától erősödik a szőrzet?
2010. jún. 6. 10:33
12/13 anonim válasza:
07:17: neked nyáron 7x gyorsabban nő a szőr?? Te jó ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!