Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vagyok ilyen? Kérek...

Miért vagyok ilyen? Kérek saját véleményeket is! Köszönöm! L Segítségeket, akár tanácsokat is szívesen olvasok!

Figyelt kérdés

Szóval.. Én egy tini lány vagyok.. és szőrösödöm.. Tudom, hogy ez emberi dolog, de engem nagyon zavar, anyukám pedig gyantázni szokott, így én is ezt a módszert választottam. De még holnap fogja elsőnek gyantázni. Az lenne a kérdésem, hogy nagyon fog fájni? Mondjuk nem lényeg, mert elszánt vagyok. De azért kíváncsi lennék, hogy utána mennyire fog szőrösödni a lábam? És hogy kipattog? Mint a borotvánál.. És pirosodik?

Tinik és felnőttek válaszát is örömmel olvasom!

Köszönöm!

2010. jún. 5. 22:36
1 2
 1/13 anonim válasza:
15%
hát én fiú vok nem tom xD
2010. jún. 5. 22:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Teljesen kibírható fájdalom,abszolút nem olyan vészes... :)

Erősödni nem fog a gyantától,attól inkább ritkulni szokott... Hogy mennyire lesz piros,az a bőrödtől függ,de ha ki is pirosodik,pár órán belül elmúlik,ahogy megnyugszik a bőröd.De kipattogni nem fog tőle.És sokkal tartósabb is lesz mint a borotva.

2010. jún. 5. 22:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Jajj köszönöm a nyugtató szavakat! Teljesen megnyugtattál :)

Jobb a gyanta mint a borotva? És meddig tart a sima bőr?:)

2010. jún. 5. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
A borotválás után már szinte másnap elkezd a szőr visszanőni, a gyanta hatása tartósabb, ezt majd magadnál kitapasztalod. És elsőre fáj rendesen, de túl lehet élni, majd kend be nyugtató krémmel a helyét. A szőr meg lassan, de ritkulni fog.
2010. jún. 5. 22:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát igen,mindenkinél másképpen,más ütemben nő a szőr,úgyhogy ez tényleg csak kitapasztalni lehet...Nyáron pl gyorsabban nő mint mondjuk télen. Én a lábamat,szemöldökömet és a hónaljamat kb 3 hetente szoktam,a karomat és a combomat pedig még ritkábban kell...
2010. jún. 5. 22:58
 6/13 anonim válasza:
Ne aggódj, tényleg sokkal jobb a gyanta mint a borotva, és az első alkalom után nem is olyan fájdalmas. Mindenképpen kend be utána a bőrödet testápolóval vagy valamilyen más nyugtató krémmel. Én pl. gyantázás után még hidegvizes papírzsepivel is át szoktam törölni a lábamat, meg aznap figyelek, hogy ne érje túl forró víz.
2010. jún. 5. 23:00
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!

Akár 3 hétig is kibírja?:O Akkor mondjuk egy hónapban szinte csak 1x kell gyantázni? Borotválni szinte minden nap..

2010. jún. 5. 23:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Ja igen.. és azt olvastam, hogy a naptól kivilágosodik vagy ritkul a lábunkon a szőrzet? Mit gondoltok, valóban így van?
2010. jún. 5. 23:07
 9/13 anonim válasza:
Igen, kivilágosodik a szőr a naptól, de sűrűsödik is. Én viszont sosem bírtam a gyantát. Mikor elkezdtem tini koromban leszedni a szőrt és is gyantáztattam, egy pár év múlva viszont rájöttem hogy nagyon sok szőr befelé nő tőle, és tiszta sebes lett a lábam. Azóta borotválom. Nyáron 2 naponta, télen hetente. Nem fáj, a fürdéssel együtt 5 perc alatt kész van, és nem nő sűrűbben és gyakrabban a szőr tőle.
2010. jún. 6. 07:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Max 1 másodpercig fáj, amikor lerántja anyud a gyantacsíkot. De ne aggódj, mert a lábadon nem fájdalmas :) Az nem olyan érzékeny terület. Utána piros lesz, de kend be majd valami krémmel (legjobb a körömvirág krém, de bármilyen testápoló megteszi). Nem lesz olyan sűrű a szőr utána, meg nem is egyszerre fog visszanőni az összes, ezért kevesebbnek fog látszani. De az tény, hogy puha szálak nőnek majd vissza :)

Ne aggódj, nem lesz fájdalmas, és tudod: a szépségért szenvedni kell!:)

2010. jún. 6. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!