Miért vagyok ilyen? Kérek saját véleményeket is! Köszönöm! L Segítségeket, akár tanácsokat is szívesen olvasok!
Szóval.. Én egy tini lány vagyok.. és szőrösödöm.. Tudom, hogy ez emberi dolog, de engem nagyon zavar, anyukám pedig gyantázni szokott, így én is ezt a módszert választottam. De még holnap fogja elsőnek gyantázni. Az lenne a kérdésem, hogy nagyon fog fájni? Mondjuk nem lényeg, mert elszánt vagyok. De azért kíváncsi lennék, hogy utána mennyire fog szőrösödni a lábam? És hogy kipattog? Mint a borotvánál.. És pirosodik?
Tinik és felnőttek válaszát is örömmel olvasom!
Köszönöm!
Teljesen kibírható fájdalom,abszolút nem olyan vészes... :)
Erősödni nem fog a gyantától,attól inkább ritkulni szokott... Hogy mennyire lesz piros,az a bőrödtől függ,de ha ki is pirosodik,pár órán belül elmúlik,ahogy megnyugszik a bőröd.De kipattogni nem fog tőle.És sokkal tartósabb is lesz mint a borotva.
Jajj köszönöm a nyugtató szavakat! Teljesen megnyugtattál :)
Jobb a gyanta mint a borotva? És meddig tart a sima bőr?:)
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!
Akár 3 hétig is kibírja?:O Akkor mondjuk egy hónapban szinte csak 1x kell gyantázni? Borotválni szinte minden nap..
Max 1 másodpercig fáj, amikor lerántja anyud a gyantacsíkot. De ne aggódj, mert a lábadon nem fájdalmas :) Az nem olyan érzékeny terület. Utána piros lesz, de kend be majd valami krémmel (legjobb a körömvirág krém, de bármilyen testápoló megteszi). Nem lesz olyan sűrű a szőr utána, meg nem is egyszerre fog visszanőni az összes, ezért kevesebbnek fog látszani. De az tény, hogy puha szálak nőnek majd vissza :)
Ne aggódj, nem lesz fájdalmas, és tudod: a szépségért szenvedni kell!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!