Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szilikonmentes hajapolok...

Szilikonmentes hajapolok nektek beváltak?

Figyelt kérdés
3 éve tértem at szilikonmentes dolgokra. Csak ilyet teszek a hajamra. De őszintén szólva ha egyszer egyszer másnál vagyok és rendes samponnal mosol hajat, el szoktam gondolkozni h mt erőlködöm. Ugyanis állandóan le lapul a hajam, zsirosodik, nem igazán szép. Minden másnap meg kell mosnom, mindig rakok rá hajapolot és hajvegapolo olajat is szóval igyekszem nagyon ápolni. Mégsem szép a hajam és állandóan korpás is. Míg ha szilikonossal módon akkor fényes, van tartása és 3 napig bírja. Most akkor miért olyan jó a szilikonmentes?
2018. jan. 1. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Az életben nem használtam szilikonos bármit a hajamra.

"mindig rakok rá hajapolot és hajvegapolo olajat is"

"Minden másnap meg kell mosnom"

"állandóan le lapul a hajam, zsirosodik"

Csak szerintem nincs semmi összefüggés ezek közt?

2018. jan. 1. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen. Ezekkel irtam körbe a hajam állapotát valamit h miket teszek érte
2018. jan. 1. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
A szilikonmentesség csak akkor válik előnyödre ha a samponod szulfátmentes illetve minden más hajápoló terméked is szilikon és szulfátmentes. Hiába szilikonmentesek a termékek, ha szulfát van bennük akkor csak annyit érsz el vele hogy még szárazabb és kezelhetetlenebb lesz a hajad a szilikon hiányában. Sajnos itthon szinte az összes szilikonmentesként hirdetett termékben van szulfát, még a balzsamokban is, így semmi értelme annak hogy szilikonmentes. Szerintem ők maguk se értik az összefüggést csak marketingfogásként legyártják szilikonmentesként, a sok hülye úgyis megveszi.
2018. jan. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!