Mitesszer eltüntetése?
2 naponta furdesz? Hát naponta kellene legalább zuhanyozni reggel és este is. Vagyis napi 2szer....
Mosni magad ettől függetlenül is lehet főleg a problémás részeket. Vegyél himalaya uborka szappant. KB 400 Ft. De nagyon jó a bőrre. Az enyém olyan tőle mint a baba popsija. Nem kell rarakni minden szárító cuccot elég ha ezt a szappant naponta 2szer (és nem 2 naponta!!)használod.
Naponta kene furdeni. Legalabbis arcot, nemi szervet es kornyeket, illetve a helyeket ahol izzadsz (szoval kb mindent).
Moss arcot, miutan mondjuk felkeltel, bevegezted a sulit/munkat, izzaszto fizikai munka utan, lefekves elott. Lehet hogy hlyesegnek tunik, de nekem nagyon sokat segitett miteszereknel.
Illetve probald, hogy parologtatod a fejed kamilla teas gozolo felett, majd ha kitagultak a porusaid, mesz es szepen kinyomogsz parat. Sajnos elsore nem fogsz tudni kinyomni mindent, de a turelem rozsat terem.
Bioderma sebium kreme is jo szerintem, bar nekem inkabb pattanasok ellen volt jo, mint miteszerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!