Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miterszerek eltűntetése,...

Miterszerek eltűntetése, hogyan? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Segítsetek, sokmindent kipróbátam amit a neten láttam: fogkrémet, élesztőt, citromot, tejet, tojásfehérsét...

Most vettem valami szert, ami elvileg segít a megelőzésben, nemtudom hogy bejön-e, előtte próbáltam már 2 kenőcsöt, de nem jöttek be.

Hogyan tudnám hatásosan kiszedni őket? Leginkább az orromban vannak, s kézzel nehéz őket nyomogatni???

2013. júl. 21. 00:42
 1/5 anonim válasza:
ismerős érzés... :D nekem egy barátnőm ajánlotta a fekete szappant, gypgyszertárban 1500 körül lehet kapni. neki eltüntek a miteszerjei, de nekem valahogy megmaradtak... de egy próbát megért... :D
2013. júl. 21. 01:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Radírozd rendszeresen és vannak ezek a miteszereltávolító tapaszok is.Nem szedik ki az összeset,de azért érdemes kipróbálni.
2013. júl. 21. 05:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki otthon próbálja elintézni a mittesszereket, annak általában nincs jó vége...

Az előbb felsorolt anyagok (fogkrém, élesztő stb.) a bőrre szárító hatással vannak. A pattanásokra, azaz a gyulladt mittesszerekre esetleg működhetnek, de a problémádon nem fognak segíteni, az biztos.

Javaslom, inkább jelentkezz be egy kozmetikushoz, hogy radírozás után, steril körülmények között egy jó időre megszabaditson a mittesszerektől. Ezek után már csak a szintfenntartás lesz a dolgod, hogy ne tömődjenek el újra a pórusaid. Ha mégis otthon szeretnéd elintézni őket, akkor az egyik legfontosabb dolog az előkészület. Ezek zárt faggyútokok, és az a lényeg, hogy fölpuhítsd, amennyire csak tudod. Forrázz kamillát és hajolj fölé 15-20 percig vagy tusolás után maradj a meleg, párás zuhanyzóban. Fizikai (szemcsés) radírral exfoliáld a bőrödet és tiszta kézzel, zsepivel kezdd meg a nyomkodást. Ha úgy látod, hogy már kitisztultak, akkor mosd meg az arcodat hideg vízzel vagy töröld át jégkockával (a hideg összehúzza a pórusokat). Végezetül tegyél föl egy bőrnyugtató pakolást vagy kend be a pirosabb részeket 100/99%-os aloe vera géllel. Üdv, egy kozmetikus

2013. júl. 21. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy csészébe rakj egy ek. zselatinport, és egy ek. tejet. Keverd össze, rakd be a mikróba 10 mp-re. Kavargasd, várj egy picit (30 mp). Csepegtess a kézfejedre, ha nem forró (meleg, de nem éget!), akkor gyorsan és vastagan kend az arcodra. Ha csak orra, és állra csinálod, elég egy fél adag. Hagyd rajta 15-20 percig. Ha jól húzza, akkor húzd le. Szóval, ez ilyen lehúzható trutyi, nekem eddig 2/2 alkalommal jó volt. Ehhez kell valami krém, vagy állandó tisztítás. Én egyébként 2-3 hetente csinálom ezt.

Ja, és meleg vízzel most meg az arcod, hogy kitáguljon a pórus, még felkenés előtt.

2013. júl. 21. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A #4-es leírta a házi mitesszer tapaszt, az tényleg jó ha tágak a pórusaid, de ha maguktól nem azok, akkor előtte kamillás gőzölést csinálj. Így tuti lesz.
2013. júl. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!