Pattanás után maradt hegek eltüntetése lehetséges?
Az előző kommentelőhöz szólva a lézerkezelés tényleg hatásos, csak nagyon kellemetlen. Nagynénikém kb. egy éve volt ilyenen, mert neki is ilyen heges volt az arca. A lézerkezelés annyira fájt neki, hogy közben remegett és sírt is (34 éves, nem sír csak úgy, nem gyerek). Utána belázasodott és beteg is volt, nem mehetett napra és nem tudott hetekig az arcához nyúlni. És a kezelés után mondta neki az orvos, hogy még 2-3 lézerezés kell a tökéletes végeredményhez. Mondanom se kell, nem ment el:D
Szerintem próbáld ki a Sudocreamet......nekem is van 1-2 heg az arcomon pattanás után, de ez a krém pár nap alatt elhalványítja:) Én a krémen kívül még cukor bőrradírt használok, kristálycukorral megdörzsölöm az arcomat:)
A Sudocreamet be tudod szerezni DM-be, Tescoba és nem tudom hol laksz, de Pesten van az Ázsia Center és ott fele annyiért is meg tudod venni (én is ott szoktam, nem hamisítvány)
Remélem valamit tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!