Milyen szinu lesz a hajam? Probalta valaki?
Narancssarga/sarga lesz.
Kell ra venni egy hamvas szinu hajfesteket mert kulonben narancssarga lesz.
Olvasd el a velemenyket: [link]
Én használtam, nagyon durváán lekapta a sötétbarna festéket, narancsárgás lett a hajam, sima világosbarna hajfesték nem látszott meg rajta (pedig fodrászkellékes volt, Igora royal). Mindenképpen próbáld kiütni a narancssárgás színt valami színsemlegesítő "árnyalattal", ezt a festékhez kell hozzákeverni.
ott van a 0/22, 0/33, E/1 az utolsó az nagyon erős hamvasító, az nekem bevált. Viszont az is lehet, hogy hamar ledobja a hajad, mint az enyém, sajnos az ilyen otthoni szőkítések, radírozások szerintem eléggé rizikósak.
Az a zöldnek és kéknek tűnő cucc, nem hajfesték, hanem mixton, a festékhez kell hozzákeverni és kb. olyan mint a hamvasító csak más-más színeket ütnek ki. Tehát ettől nem lesz kék hajad...
"Mixton ( korrektor) színek, ( hajfesték ) használata:
A nem kívánt színárnyalatok létrejöttének megelőzésére, vagy azok eltüntetésére, hajszínek intenzitásának, erősségének megerősítésére növelésére, vagy új hajszínek előállítására használjuk. Tömény szín pigmentek. Nem hajfesték, önállóan csak hajszínezésre tudjuk használni.
A legtöbb hajfesték színskálán megtalálható a színkör, amellyel megállapíthatjuk a nem kívánt színárnyalat létrejöttének megelőzéséhez, vagy megszüntetéséhez szükséges ellensúlyozó színt. Ahhoz hogy a nem kívánt színárnyalat létrejöttét megelőzzük, semlegesítsük, a színkörön, a vele szemben levő, vagy a lehető legközelebb levő, rendelkezésre álló mixton színárnyalatot kell választani. A színkör és a színelmélet, minden hajfestékre, színezőre, minden hajszín kikeverésére érvényes! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!