Melyik a legjobb hajbalzsam? Ti milyet használtok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:23
1/2 anonim válasza:
én nemhasználok, mert nekem nagyon zsírosodik tőle a hajam. Szerintem sokkal jobb a DM-ben, Rossmanban kapható hajkúra. :) 200 forint körül van, és kitart 1 hónapig, Heti 2 hajmosással. A kasmíros a legjobb.. Szerintem próbáldd ki ;) Sokkal puhább, selymesebb lesz tőle a haj, és nem zsírosít.
Nem flakonban van, hanem ilyen kicsi "zacskószerűségben" (nemtudomhogy elmagyarázni) Kérdezz meg egy eladót.:) Remélem nálad is beválik!
2/2 anonim válasza:
Ha nem kensz a fejedre, csak nyaktól lefelé, akkor nem zsírosít. Én Garnier Fructist használok, a 3 olajosat, nekem jó. Nincs benne szilikon, nem nehezíti el a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!