Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS. Melyik hajbalzsam a legjobb?

SOS. Melyik hajbalzsam a legjobb?

Figyelt kérdés

Eddig a Sunsilk liláját és zöldjét használtam, de kivonták a forgalomból sajnos.

A hajam élettelen, lelapul, ráadásul póthajam van, ami még jól elnehezíti.

Sok mindent próbáltam már, de semmi nem vált be :(

A fő cél az lenne, hogy körkefével be tudjam szárítani, és nagyjából a nap végéig úgyis maradjon...

Eddigi tapasztalataim:

Revalid: jó de nagyon drága..

Elseve: túlságosan selymes lesz a hajam tőle és hamar megadja magát

Sauma: semmi eredmény, nagyon rossz

Syoss: szép lesz a hajam, de ez sem marad meg

herbal essences: ez sem vált be, nem igazán volt hatása

most több így kapásból nem jut az eszembe, de állítom, hogy a legtöbb fajtát már kipróbltam. beleértve az avon és az oriflame termékeit is.

Mellesleg, kicsit hullámos hajam van, sötétbarna, és szeretem egy kicsit feltupírozni, de sajnos jó kondícionáló nélkül nem igazán marad meg..

Légyszi csajok, segítsetek... nagyon fontos lenne, mert már vagyonokat költöttem rá eredménytelenül

Esetleg egyedi praktikákat is várok, ti hgy csináljátok és mivel

:)

2011. márc. 16. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:

fú én most váltottam, és ez nálam nagy szó, mert én össze voltam esküdve évek óta egy fajtával, de amit a fodrászom használ, az valami baromi jó.

Éppen ma vettem tőle, 1300ft, de hatalmas tubus.

Kókusztejes, tényleg nagyon jó.

[link]

2011. márc. 16. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
most olvasom a csaj bejegyzését, látom ő is a fodrászán keresztül bukkant rá:)
2011. márc. 16. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz. A serical latte a legjobb az összes balzsam közül + ugyanennek a márkának a placentás változata is isteni. Én felváltva használom a kettőt (néha megcsömörlök a tejes illatától). Drogériákban (DM, rossman, müller)nem kapható.
2011. márc. 16. 17:46
 4/9 A kérdező kommentje:
és mi a különbség a kókusztejes és a placentás között? :)
2011. márc. 16. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. ezt én is megakartam kérdezni a második válaszolótól:) Jobban mondva arra lettem volna kíváncsi, hogy annak is annyira jó illata van?
2011. márc. 16. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:

[link]

ezen az oldalon találtam meg mindketőt, igaz máshogy néz ki :D de gondolom lényegében ugyanaz.

kíváncsi lennék, hogy a hajhab mennyire jó, ugyebár a gyártó ugyanaz.

2011. márc. 16. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
ahham lehet, hogy ugyanaz csak más kiszerelés. És hogy döntöttél kipróbálod?:)
2011. márc. 16. 19:13
 8/9 A kérdező kommentje:

nincs más választásom.. annyira gázul áll a hajam a mostanitól, hogy lehet kopaszon sokkal szebb lennék... :D

viszont ha bejön, akkor nem kell tovább próbálgatnom a sok drága vackot, ami mindenféleképpen megéri.

2011. márc. 16. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesben vettem kallos balzsamot, hatalmas flakon volt 700!!! Ft. Soha ilyen jó nem volt a hajam, mint ezzel.
2011. márc. 16. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!