SOS. Melyik hajbalzsam a legjobb?
Eddig a Sunsilk liláját és zöldjét használtam, de kivonták a forgalomból sajnos.
A hajam élettelen, lelapul, ráadásul póthajam van, ami még jól elnehezíti.
Sok mindent próbáltam már, de semmi nem vált be :(
A fő cél az lenne, hogy körkefével be tudjam szárítani, és nagyjából a nap végéig úgyis maradjon...
Eddigi tapasztalataim:
Revalid: jó de nagyon drága..
Elseve: túlságosan selymes lesz a hajam tőle és hamar megadja magát
Sauma: semmi eredmény, nagyon rossz
Syoss: szép lesz a hajam, de ez sem marad meg
herbal essences: ez sem vált be, nem igazán volt hatása
most több így kapásból nem jut az eszembe, de állítom, hogy a legtöbb fajtát már kipróbltam. beleértve az avon és az oriflame termékeit is.
Mellesleg, kicsit hullámos hajam van, sötétbarna, és szeretem egy kicsit feltupírozni, de sajnos jó kondícionáló nélkül nem igazán marad meg..
Légyszi csajok, segítsetek... nagyon fontos lenne, mert már vagyonokat költöttem rá eredménytelenül
Esetleg egyedi praktikákat is várok, ti hgy csináljátok és mivel
:)
fú én most váltottam, és ez nálam nagy szó, mert én össze voltam esküdve évek óta egy fajtával, de amit a fodrászom használ, az valami baromi jó.
Éppen ma vettem tőle, 1300ft, de hatalmas tubus.
Kókusztejes, tényleg nagyon jó.
ezen az oldalon találtam meg mindketőt, igaz máshogy néz ki :D de gondolom lényegében ugyanaz.
kíváncsi lennék, hogy a hajhab mennyire jó, ugyebár a gyártó ugyanaz.
nincs más választásom.. annyira gázul áll a hajam a mostanitól, hogy lehet kopaszon sokkal szebb lennék... :D
viszont ha bejön, akkor nem kell tovább próbálgatnom a sok drága vackot, ami mindenféleképpen megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!