Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb hajbalzsam?...

Melyik a legjobb hajbalzsam? (LENT)

Figyelt kérdés
Kissé összekavarodtam, itt annyi mindent olvastam schauma,garnier,dove,baba,johnson's,gliss kur,kallos,latte,syoss,wu2,sunsilk,elseve,head&schoulders,placenta,got2be,tony&guy,.....már nem tudom hogy mi a jó és mi a rossz..:S Igazából nem sampont keresek abból jó egy egyszerű olcsóbb is nálam úgy is csak arra kell hogy tisztítson...de viszont a balzsammal már mást a helyzet, valami olyasmit keresnék ami természetes és nem tartalmaz szilikont,tegnap voltam fodrásznál 5 cm-t vágattam most vállig érő de akarom növeszteni, olyat szereznék ami fényessé és puhává teszi, 3 naponta mosok hajat mert könnyen zsírosodik, néha használok házi praktikákat olíva olaj méz....egyébként olyan méz szőke hajam van. Még egy kérdés most van az elseve-nek az az 1perces széruma az hatásos? tippek? tapasztalatok? nektek mi vállt be? (Bocsi kissé hosszúra sikeredett) :D
2011. aug. 14. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából, ahány ház, annyi szokás. Mindenkinek máshogy reagál a különböző szerekre a haja, nem tudok sajnos mást tanácsolni, szépen lassan puhatolózd ki, neked melyik a legmegfelelőbb. Nekem a Wella (fehér) balzsamja jött be, nagyon selymes tőle a hajam, aztán lehet, neked pedig drótkefe lesz tőle. Bocsi, jobb ötlettel nem tudok szolgálni. Talán próbáld ki még a házilag elkészíthető természetes pakolásokat, azok 90%-ban jók mindenkinek!
2011. aug. 14. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jó. Ha szilikonmenteset akarsz, akkor nem sok választási lehetőséged maradt. A Gliss kurban az összesben van, Wellában, Kallosban, Elséve-ben, Dove-ban is. A többiben nem vagyok biztos. Azt tudom, hogy Fructisnak 2 szilikonmentes balzsamja van, a Dús haj helyreállító és a Tápláló ápolás. Én az utóbbit használom, mert abban vannak olajok. Viszont a hajad tetejére ne kend, mert zsíros hatású lehet tőle. Schaumából asszem csak a kivis szilikonmentes, és az sem rossz amúgy. A Syossnak is van egy szilikonmentese, de szerintem nem ér egy kalap sz*rt sem.

Miért akarsz amúgy szilikonmentest?

2011. aug. 14. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, még a Garnier Natural avokádós-karités balzsamja is jó, azt szoktam a Fructis mellett venni még. De ami nekem jó, nem biztos, hogy neked is. Pl. nekem nagyon dús és vastag szálú a hajam, erre jók ezek a cuccok, de egy vékonyabb szálú haj lehet totál lapos lesz tőle vagy összetapad.
2011. aug. 14. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért akartam szilikon mentest mert az nem nehezíti el úgy a hajszálakat nekem a fructis nem jött be..:( De nem baj irányomba veszek egy fodrász kellékest ott tudják mi a tuti(remélem..:)
2011. aug. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!