Mit kéne csinálnom vele?
Szerintem minden nőnek ilyen, kinek jobban, kinek kevésbé.
Én a helyedben nem piszkálnám, nehogy az legyen a vége, hogy idősebb korodban már olyan szőrös legyen az arcod, mint egy férfinak. :)
De ha annyira zavar, akkor esetleg kikérhetnéd egy kozmetikus véleményét.
Nem vagyok szakértő, illetve nem tudom így látatlanban, mennyire dominánsak ezek a kis szőrök... Te mit gondolsz, zavaró annyira, hogy ezentúl "szőrtelenítsd" az arcod? Ha jól értem, szőke kis szőrök ezek, szóval a szőkítés kiesik. Csak ez tényleg "ördögi kör", ha most elkezded leszedni, akkor viszont életed végéig szórakozhatsz vele szerintem... :S
Én ismét azt tudom mondani, hogy egy szakértőt kéne megkérdezni, hogy ő mit tanácsol. ;)
Én kozmetikus vagyok!
Ha szőkék a szőrök, akkor valóban kilőve a szőkítés, maximum a gyantát lehetne, de azt is csak ha tényleg annyira zavar. Nekem is vannak kis szőröcskék ezeken a területeken, és ha legyantáznám, akkor mikor el kezdene nőni nem lenne valami esztétikus,nem beszélve arról, hogy gyakori, hogy kipörsen a bőr, vagy benő a szőr, és akkor már tényleg baj lenne. Szerintem ne szedesd le!
Nem szőkék, épp ezaz,h amikor szőke volt a hajam(festett), akkor azt is ki volt szőkítve úgy jó volt. Végülis most se annyira gáz,csak még jobb lenne nélküle:D
Kozmetikussal szőkítsem vagy csinálhatom magamnak lehet vhol megfelelő szőkítőt kapni?
Szerintem először csinálja meg Neked kozmetikus, kb 500 Ft lesz, aztán utána már Te is bátrabban állsz neki!
Kell hozzá vazelin, amivel előtte bekened a területet, hogy a szőkítő ne irritáljon, kell a szőkítőkrém, vagy ha nem találsz, akkor szőkítő por+hidrogén-peroxid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!