Szörnyen zsíros a hajam.2-3 naponta mosom zsírosodásra hajlamos hajra való samponnal, mégis egyfolytában zsíros! Miért? Mit kéne csinálnom?
szia:)
nem tudom igazából miért lehet...de próbáld meg "rászoktatni" a hajat a kevesebb hajmosásra:)
szárazsampont lenne érdemes használnod és egy idő után több napot kibír...:)
sok sikert:)
Szia, én a helyedben mindenféleképpen gyógynövény sampont használnék, gyógyszertárban tudnak segíteni. A másik, hogy hajmosás után csavarj ki egy fél citromot és a levével kend be a hajad, hagyd is benne. Szárít + vitamint ad és szebb lesz a hajad tőle.
Régen nekem is mondták, hogy ritkítani kell a hajmosást, hogy ne zsírosodjon annyira. De szerintem az igénytelenség jele, ha valaki zsíros hajjal mászkál, ma már olyan kímélő samponok vannak, akár minden napos használatra is.
Én meg Szolnok közelében élek, na itt sincs választék az biztos. Én neten rendeltem. Nézd meg ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!