Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik még olyan nő, aki 40...

Létezik még olyan nő, aki 40 felett nem festeti a haját (bár megtehetné anyagilag)?

Figyelt kérdés

2017. nov. 7. 11:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Édesanyám nem festi, ő 43. Bár tervezi később, ha nagyon elkezd őszülni. (Mi is városiak vagyunk)
2017. nov. 7. 16:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
ez nem az öregedéstől félés, egyszerűen a legtöbb embernek esztétikusabb a nem ősz haj, illetve mégha nem is fél valaki az öregségtől, attól még miért ne akarna nem öregnek kinézni? nincs ebben semmi rossz.
2017. nov. 7. 18:16
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
De nem mindenki őszül. Anyósom, a két nővére és húgom anyósa sem őszül, pedig már mind túl vannak a hatvanon.
2017. nov. 7. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám, 50 fölött van és nem túl sok az ősz hajszála!
2017. nov. 8. 13:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Anya se hajat nem fest se nem sminkel soha,és ez világéletében így volt. amúgy nagyon szép, igazi természetes szépség volt, de ugye így 51 évesen már látszódik egykét dolog. De van aki így érzi jól magát :) én ezzel szemben sminkelek, hajat festetek, műkörmöm van... mindenki más :)
2017. nov. 8. 20:12
 16/23 anonim ***** válasza:

39 vagyok, és még nem vészes a hajam. Nem akartam elkezdeni a festés, de mivel fakul, azt hiszen néha beszinezem.

Kicsit tényleg ondozottabbnak tűnne...

2017. nov. 9. 17:46
 17/23 anonim ***** válasza:
40 felett vagyok, nem festetem, hanem őszülésgátlót használok (Reparex). Már 30 évesen megjelentek az első ősz hajszálak, engem zavar, de a festék meg ártalmas. Az őszülésgátló legalább a természetes hajszínt adja vissza.
2017. nov. 12. 15:03
 18/23 Szeder Katalin ***** válasza:

"Egy tisztes, őszes halánték/egy nő szemében ajándék."

Szerintem akkor is az, ha a sajátja. Gergely Ágnes költő már legalább 30-as éveiben, szóval elég rég egyenesen ősz csíkot festetett a hajába. Én igencsak túl vagyok a 70-en, és csak most "mákosodom". Az ősz haj, ugyancsak szerintem, tiszteletet vált ki azokból, akik követik azt az alapvető mondatot, hogy Tiszteld apádat és anyádat, hogy hosszú életű legyél a földön.

2017. nov. 12. 17:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Engem elszomorít, hogy az átlagembert (aki nem a szépségéből él) jobban érdekli a külseje és hogy hány évesnek gondolják mások, mint az, hogy mennyi mérgező anyag kerül a szervezetébe és az ivóvízbe, és hajlandó ezért havonta még x ezer forintot is kiadni.

Szerintem az ősz(ülő) haj is lehet szép és igényes, és pár ősz hajszál nem öregít. Csak hozzá vagyunk szokva, hogy jóformán nincsenek körülöttünk ősz hajú nők. És az ősz haj 60 éves kor alatt sokak számára egyenlő az igénytelenséggel, vagy szegénységgel, de persze csak nőknél.

2017. nov. 13. 14:06
 20/23 anonim válasza:
41 éves vagyok, csípőig érő hajam van, és nem őszülök. Ja, és nagyon kellemes barna színe van. Miért festetném??
2017. nov. 13. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!