Mi a jó abban, hogy ha az ember elmegy szoliba és barnább
lesz a bőre? Mitől jó a szoli? Nyereségesek a
szoláriumok anyagilag?
Hát én pl nyár kezdete előtt már elszoktam járni hogy legyen egy alap színem, mert nálunk anyukám is olyan hogy nem barnulunk hanem égünk. De ha nem is égek le halvany piros leszek ami még aznap elmúlik. Amúgy pedig kb rikítófehér a bőröm. Nyilván nem esek vele túlzásokba hiszen tudom hogy túlzott használata nem egeszséges. Biztosan nyereségesek hiszen egyre többen járnak nem csak nyári időszakban.
2017. nov. 4. 09:21
2/12 A kérdező kommentje:
Én bevallom nem szoktam járni nő létembe. Nem látom sok értelmét . Én fehér vagyok ősszel télen és tavasszal is,de ha jön a forró nyár akkor picit barnább vagyok. Nem szoktam leégni a naptól ,de én boldog vagyok fehéren is és barnábban is . Szóval én nem látom sok értelmét ennek a szolizásnak és annak sem,hogy mi a jó abban,hogy ha valaki csoki barna meg hetente 5-6 szor eljár oda. Elgondolkoztam már,hogy miért nem égtem még le soha sem ,de biztos másabb a bőröm mint a hipófehér bőrű embereknek és ez nem sértés volt a hipófehéreknek.
Mire jó a körömlakk, a hajfestés, a sminkelés, a stb-stb?
2017. nov. 4. 10:19
4/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem jó hová kérdezted mert én egyikkel sem élek és ez nem jelenti azt,hogy igénytelen nő vagyok !
Csak arra akartam utalni, hogy ezek sem "jók" semmire, de van, akinek tetszik. Ugyanez a helyzet a szoláriummal.
2017. nov. 4. 10:59
Hiába magyarázzuk, nem fogod érteni, hisz számodra ez felesleges dolog. Van, aki jobban érzi magát tőle. Van, akit zavar a hófehérség.
2017. nov. 4. 14:19
7/12 A kérdező kommentje:
hatos lényegében adtál választ megmagyaráztad valamennyire
Én ha nem szolizok, akkor mindenki azt hiszi, hogy beteg vagyok, annyira sápadt az arcom. Jobban mutatnak a barna bőrön a ruhák, fehérebbbek tűnik a fog és a szem. Szóval esztétikai okai vannak.
Nekem például a pattanásokra is jó. Barátnőm az ekcémája miatt jár.
Heti egyszer járok, egèsz évben. Nyáron kicsit ritkábban.
2017. nov. 4. 15:55
Én 2 hetente szoktam járni, nem vagyok csokibarna csak van egy egészséges alapszínem. Nyáron inkább napozok, de az év többi részében szeretek szoliba járni. Régebben miután elmúlt a nyár 1-2 hónap alatt teljesen kifakultam, sápadt fehér voltam, gyakran azt hitték hogy beteg vagyok. Jobban tetszek így magamnak, mint amikor szinte világított a hófehér bőröm.
Biztos nyereségesek, sokan járnak szoliba. Vannak olyanok akik rendesen túlzásba esnek és pár naponta járnak, az ilyen emberek meg kimondottan jól jönnek a szoláriumoknak.
2017. nov. 5. 18:46
Hogy ne legyen tiszta pattanas a hatam
El se tudod kepzelni mennyire nyeresegesek.
2017. nov. 7. 15:24
Kapcsolódó kérdések: