Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sok ember miért van oda a...

Sok ember miért van oda a szoláriumért? A fehér bőrszín sokak szerint miért nem szép?

Figyelt kérdés
Ráncosít, és még a bőr sem barna színű lesz, hanem szép sárga.
2017. szept. 5. 07:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fehér bőrű lányok tetszenek.
2017. szept. 5. 07:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ostobák, ázsiaiknál a fehér bőrt részesítik előnyben, az a magasabb rang jele.
2017. szept. 5. 08:11
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Én azért mert azt szeretem ha szép barna a bőröm és nem undormány fehér. Egészségesebbnek is tűnik egy ember ha nem sápadt fehér a bőre. De tudom én vagyok a hülye.
2017. szept. 5. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ráadásul öregítí is a bőrt... jó kis biznisz, de se nem túl szép a narancssárfa szoli se nem ízléses sajnos.
2017. szept. 5. 09:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Az egészség nem bőrszíntől függ, csak a buta emberek azt mondják a fehér bőrűeknek, hogy sápadt, vajon beteg-e.
2017. szept. 5. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
És le is lettem pontozva. :D Micsoda agyhalottak vagytok. Ti miért nem tudjátok elfogadni hogy vannak akik szoliznak mert szeretik ha barna a bőrük? És nem tudom miről beszéltek hogy sárga a bőre annak aki szolizik. :D Fogalmatok sincs az egészről. :D
2017. szept. 5. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

6/6

plázacuni te vagy?

Egyébként el tudjuk fogadni a véleményed. Csak nem ebben az erőltetett stílusban.

2017. szept. 5. 16:04
 8/10 anonim válasza:
57%

Mert nem tudják azt a tényt,hogy fehér embernek nem való a szolárium,de még a nagyon sok napfény sem.A mi bőrünk pont ezért fehér természetesen.Ha bírnánk a napot,akkor fekete lenne a bőrünk.

A fehér bőr egyáltalán nem sápadt,és nem beteges.A természetes,ápolt fehér bőr,szép,csillog,feszes.

A japánokra vesd tekintedet "kedves" 6-os.Inkább legyen a bőröm olyan,mint egy japánnak,mint egy szolin szocializálódottnak.

A narancs minden,csak nem természetes bőrszín.

Amúgy valószínűleg azért lettél lepontozva,mert kib..szott arrogáns vagy.Lenéző,azokkal szemben,akik ápolják a bőrüket.Tudod,azok az emberek,akik szolárium és smink helyett olajokba(argán,jojoba,avokádó)és jó minőségű hidratálókba fektetik a pénzüket.Én szeretem a testem,a bőröm,az a legnagyobb szervem,így,ahelyett hogy a szoliban vagy a napon szárítanám és aszalnám,inkább hidratálom.Gondolom 20 év múlva majd azért utálod a fehér bőrűeket,mert jobb lesz a bőrük minősége,mint annak,aki folyton UVB/UVA sugárzásnak tette ki a bőrét.Mondjuk engem nem izgat.20 év múlva majd kérlek hasonlítsd össze a bőrödet,egy olyan emberével,aki kerüli a napot és a szolit.Le fogsz döbbeni!!!44444!!!!!!négy!!!!

2017. szept. 9. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es. Én messze vagyok a "plázanunitól". De nagyon. Baj ha valaki ad magára?
2017. szept. 11. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Én olykor-olykor elmegyek, nincs bajom a fehér bõrszínnel sem, de bevallom szeretek barna lenni a nyári hónapokban így a tavasz vége fele rásegítek néha a szoláriummal, nyáron napozok. Tavasszal és õsszel számomra nagyon furcsa a "barnított szín" a másik meg, hogy senki sem látja a sok ruha alatt, így feleslegesnek tartom.

Így igaz, a barna bõr a divat, néhány ember, mint pl én, nehezen barnul, így néha jól jön egy kis csalás, 10 perc a szoliban egyszer-kétszer, ennyitõl nem lesz senki sem narancssárga, ebben is mint minden másban nagyon fontos a mértéktartás !!!

Való igaz, hogy káros és nem is kicsit, mert nekem jóval több anyajegyem jön elõ, amikor UV sugárzás éri a bõröm, illetve a már meglévõk is növekednek tõle.

Nekem tetszik a fehér bõr is, télen kimondottan jól megy a sötét hajamhoz,

kissé porcelánbaba hatást kelt.

21/L

2017. dec. 28. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!