Egy fehér ember le tud annyira barnulni, hogy cigánynak nézzék?
Figyelt kérdés
A kérdés nem rasszista, pusztán érdeklődöm.
Tehát: egy teljesen fehér európai ember képes-e annyira lebarnulni, hogy cigánynak nézzen ki? Mindenféle barnítókrém, szulárium nélkül, csakis a napon.
És bocsi, ha rossz a téma, más ötletem nem volt, hogy hova rakjam..:D
2014. jún. 7. 10:55
1/10 anonim válasza:
Nem tud, csak akkor, ha alapban kreolos a bőre. :)
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem annyira nem lehet, én is elég barna vagyok nyáron, de attól, hogy cigánynak nézzenek elég messze állok szerintem :D
3/10 anonim válasza:
Persze. De ahhoz a többi színének (haj, szem) is hasonlónak kell lenni, hogy utána úgy fessen.
4/10 anonim válasza:
Simán. Főleg, ha egész nyáron a napon dolgozik az illető, pl. a földeken.
5/10 anonim válasza:
Nem mindenki, én max pecsenyévé sülnék a hajam meg kiszőkülne :). Aki kreol, sötét hajú, az igen, bár az arcvonások alapján lehet hogy meg lehetne különböztetni.
6/10 Sowilo válasza:
A cigány kinézetet nem egyedül a bőrszín adja. Minden emberfajtának megvannak a saját jellemzőik arcvonások, testalkat, szem, haj, hangszín stb tekintetében. A bőrszín csak egy dolog.
Tipikus példa Michael Jackson. Miután kihipóztatta magát, úgy nézett ki mint egy fehér ember? Nem. Úgy nézett ki mint egy fehér bőrű néger.
7/10 anonim válasza:
Michael Jacksonnak vitiligo nevű bőrbetegsége volt, mint több százezer embernek mai napig, te nyomorék. Bocsánat.:)
8/10 Sowilo válasza:
Akkor ezek szerint félreinformáltak, úgy tudtam, valami műtétet csináltatott.
Egyébként nincs vele semmi bajom, te nyomorék.
9/10 anonim válasza:
"Akkor ezek szerint félreinformáltak, úgy tudtam, valami műtétet csináltatott. " Semmi baj, ezt teszi velünk a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!