Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok olyan fodrászatot...

Tudtok olyan fodrászatot Bp-n, ahol nem tesznek megjegyzést az ember hajára?

Figyelt kérdés

Egyszerűen utálok fodrászhoz járni. Nagyon vékony szálù,sprőd, hullámos hajam van, ilyen volt egész életemben. Amúgy egészséges és dús, de ilyen típus és kész. Ha fodrászhoz megyek, rögtön kapom a megjegyzéseket: " Neked milyen vékonyszálú hajad van"..."Milyen töredezett a hajvéged" (igen, ezért megyek fodrászhoz)..." Száraz a hajad, nem kensz rá balzsamot?" (már minden létező terméket és vitamint kipróbáltam a 30 évem alatt)

Engem ezek a megjegyzések nagyon bántanak, mivel gyerekkorom óta hallgatom.Tudtok olyan helyet, ahol nem tesznek megjegyzéseket, hanem csak levágják és kész?

2017. júl. 27. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen szerintem nem igazán van. Nekem is vékonyszálú, száraz, gyorsan töredező hajam van. A fodrász ezeket nem bántásból kérdezi. Azt pl hogy használsz e rá balzsamot, azért kérdezi, hogy mondjuk ajánljon rá, ha esetleg nem. A hajvégedet pedig azért jegyzi meg, hogy pl kicsit talán sűrűbben kéne vágatni a végét. De ezekben nincs semmi bántó szándék :)
2017. júl. 27. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy fodrásznál alap, hogy mielőtt bármit csinálna a hajaddal, megnézi, hogy milyen "anyagból" kell dolgoznia. Pláne, ha még sosem jártál nála. Ezek szerintem nem megjegyzések, csak ténymegállapítások. Lehet, hogy érdemes lenne kiválasztanod 1 fodrászt, és mindig hozzá járni. Talán, ha már ismer, nem fogja minden alkalommal megjegyezni, hogy milyen a hajad. :) Az is lehet, hogy ha gyakrabban engednéd a fodrásznak, hogy kényeztesse a hajkoronádat, akkor nem lenne olyan sprőd, száraz és töredezett a hajad.
2017. júl. 27. 15:20
 3/4 A kérdező kommentje:
De, pont ugyanolyan, mindent megcsinaltak mar vele amit lehetett, az elmult 15 evben szerintem az egymillio forintot is eleri amit rakoltottem. De mindegy. Kb olyan ez, mintha elmennel edzohoz, aki kozli, hogy milyen kover vagy. Az ember kedve elmegy az egesztol.
2017. júl. 29. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor mikor be ülsz a székébe, megmondod, hogy tudod milyen a hajad, nem szeretnél erről beszélni, es mar mindent megtettel az egészsége érdekében! Nem hiszem el, hogy nem lehet őszintének lenni a mai világban....
2017. júl. 31. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!