Tegnap elcsesztem 15. 000 forintot a dm-ben és bűntudatom van. Mit csináljak?
Vettem egy micellás vizet, arcradírt, arckrémeket, dezodort, 2 szemceruzát, egy alapozót, elektromos fogkefét, sminkszivacsot, szempillaspirált, egy körömlakkot, vitamint és egy doboz tampont. Glamouros kuponnal és vásárlás végösszegivel 10-25-50 százalékért mindent. Valójában 25.000 forint lett volna egyben.
Anyától nem kértem rá pénzt, magamnak fizettem.
De igazából rájöttem, hogy máshol pl. Rossmann, Müller jobb kupon lett volna stb. Meggondolatlanul szórtam csak össze a cuccokat.
Nem szarságok :D
Na jó mégis, de szükség van rá. De ebben az évben már nem megyek ilyen helyekre...
Nem látok felesleges dolgokat a listán, bár a végösszeg (az eredeti) tényleg elég magas, bár ha többet is vásároltál egy adott darabból (mint írtad, arckrémeket), illetve azért egy elektromos fogkefe sem olcsó.
Én ma voltam csak úgy, alapozót, betétet, folyékony szappant és öblítőt vettem, máris 3000ft, szóval nem nehéz összehozni nagyobb összegeket se
Most láttam, hogy a Müllerben több L'Oréalos terméket tudtam volna venni, itt meg csak egyet, pedig imádom...
Meg ott a Niveás cuccokra 40 % járt volna a Rossmanban. Jó mondjuk itt felhasználtam a végösszegi kupont is, akkor már úgy voltam vásárolok is.
A fogkefe kicsit több, mint 3000 forint volt, nagyon jó vétel. Igen, az arckrémek voltak borzasztóan drágák.
Igen, ettől függetlenül szerintem megéri a Glamour napok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!