Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sürgőőős! Mit csináljak ha...

Sürgőőős! Mit csináljak ha most jöttem a fodrásztól és nagyon rövid lett és hétvégén buliba megyek?

Figyelt kérdés
eddig hosszú hajam volt most nagyon rövid lett vállnál egy kicsit kisebb de nem tüsis.. fufrum is van és tépett kiscit ... nagyon rosszul áll max akkor jó ha felfogom bár alig birom de az hogy néz ki hogy gumizott hajjal megyek discoba? nektek mi a véleményetek?? sűűűrgőőős:( elkeseredett lány (17)
2010. máj. 25. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Kedves utolsó, biztos szörnyű erre a tudatra ébredned, de a nagyobb gondjait az emberek tuti nem egy ilyen anonim oldalon fogja megvitatni, ahol a gép mögött olyan emberek ülnek, mint pl te.

Kérdező: egyáltalán nem gáz, ha összefogod a hajadat buliba! Én is voltam már úgy, ugyanúgy hajprobléma miatt. De egyébként nem biztos, hogy olyan szörnyű lett a hajad... Nagy változásoknál mindenki egy kicsit szúrósabb szemmel tekint magára. :)

2010. máj. 25. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

ha keskeny arcod van és jól áll a göndör haj, akkor akár be is göndöríthetnéd. olyan push uposra, nem háromszögalakúra :) szerintem ne menj copfal discoba...az olyan nem is tudom. :D na ezt jól megmondtam xD

vagy esetleg ha alapjában nem teljesen egyenes a hajad, akkor kivasalhatnád, attól hosszabnak tűnik :)

16/L

2010. máj. 25. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem akarsz mégiscsak képet mutatni?:)
2010. máj. 25. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

Húzz parókát!!!Vagy kezd el kenni a hajadat hajnövesztővel.

Hétvégére nem nő meg, de ha két naponta kened, akkor egy hónap alatt 3cm-t nő.

[link]

2010. máj. 26. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz buliba gumizott hajjal menni. :D Én is voltam már úgy, meg sokan mennek :D

De azért képet adhatnál :)

2010. máj. 26. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!