Sürgőőős! Mit csináljak ha most jöttem a fodrásztól és nagyon rövid lett és hétvégén buliba megyek?
Kedves utolsó, biztos szörnyű erre a tudatra ébredned, de a nagyobb gondjait az emberek tuti nem egy ilyen anonim oldalon fogja megvitatni, ahol a gép mögött olyan emberek ülnek, mint pl te.
Kérdező: egyáltalán nem gáz, ha összefogod a hajadat buliba! Én is voltam már úgy, ugyanúgy hajprobléma miatt. De egyébként nem biztos, hogy olyan szörnyű lett a hajad... Nagy változásoknál mindenki egy kicsit szúrósabb szemmel tekint magára. :)
ha keskeny arcod van és jól áll a göndör haj, akkor akár be is göndöríthetnéd. olyan push uposra, nem háromszögalakúra :) szerintem ne menj copfal discoba...az olyan nem is tudom. :D na ezt jól megmondtam xD
vagy esetleg ha alapjában nem teljesen egyenes a hajad, akkor kivasalhatnád, attól hosszabnak tűnik :)
16/L
Húzz parókát!!!Vagy kezd el kenni a hajadat hajnövesztővel.
Hétvégére nem nő meg, de ha két naponta kened, akkor egy hónap alatt 3cm-t nő.
Szerintem nem gáz buliba gumizott hajjal menni. :D Én is voltam már úgy, meg sokan mennek :D
De azért képet adhatnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!