Sürgőőős! Mit csináljak ha most jöttem a fodrásztól és nagyon rövid lett és hétvégén buliba megyek?
"vállnál egy kicsit kisebb de nem tüsis..."
ezt h érted?:D kcisit nagy a különbség
am mikor vágta miért nem szóltál neki?te nézted ki nem?Sztem csak most látod még ilyen szörnyűnek:)
dearanyos vagy köszi hogy leirtad
de összegumizva nem gáz ha megyek mármint a haja mer ugy nem vészes:S de az nem gáz?
Első vagyok.
Nem tudod lefényképezni?Nekem is volt már ilyen hnem tetszett aztán mki mondta h nagyon jól áll és meg is tetszett:)) bár most kicsit rámijesztettél, nemsoká megyek vágatni elég sokat, emrt eltört a hosszú hajam:( :D
am. sztem nem gáz copf sem buliban!
Szia!
Nekem 3 és fél éve lett levágva a hajam. 42 centit vágtak le, és épp, hogy vállig ért. Teljesen ki voltam akadva, furcsa volt a változás, pedig én akartam. A legdurvább a dologban az volt, hogy következő nap volt randim egy fiúval, és féltem, nem fogok neki tetszeni a rövid hajammal, hiszen fenékig érő sörénnyel ismert meg. A történet vége, hogy a mai napig együtt vagyunk, és imádjuk egymást, a hajam meg megnőtt, csak idő kellett neki. :)
Szóval ne félj, hamar visszanő az, ne légy türelmetlen.
Jó bulizást a hétvégére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!