Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sürgőőős! Mit csináljak ha...

Sürgőőős! Mit csináljak ha most jöttem a fodrásztól és nagyon rövid lett és hétvégén buliba megyek?

Figyelt kérdés
eddig hosszú hajam volt most nagyon rövid lett vállnál egy kicsit kisebb de nem tüsis.. fufrum is van és tépett kiscit ... nagyon rosszul áll max akkor jó ha felfogom bár alig birom de az hogy néz ki hogy gumizott hajjal megyek discoba? nektek mi a véleményetek?? sűűűrgőőős:( elkeseredett lány (17)
2010. máj. 25. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

"vállnál egy kicsit kisebb de nem tüsis..."

ezt h érted?:D kcisit nagy a különbség

am mikor vágta miért nem szóltál neki?te nézted ki nem?Sztem csak most látod még ilyen szörnyűnek:)

2010. máj. 25. 17:58
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
nekem 1,5 éve volt egy ilyen problémám... hajam túl rövid lett... alig akartam elmenni a discoba... nagynehezen barátnőim rábeszéltek... aznap megismerkedtem egy sráccal... azóta járunk! (L)
2010. máj. 25. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
17:59 vok! csak azért írtam le, h lehet h borzasztó a hajad szerinted, de lehet h valakinek vejön! :)
2010. máj. 25. 18:00
 4/15 A kérdező kommentje:

dearanyos vagy köszi hogy leirtad

de összegumizva nem gáz ha megyek mármint a haja mer ugy nem vészes:S de az nem gáz?

2010. máj. 25. 18:01
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
szerintem nem gáz.:D
2010. máj. 25. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Első vagyok.

Nem tudod lefényképezni?Nekem is volt már ilyen hnem tetszett aztán mki mondta h nagyon jól áll és meg is tetszett:)) bár most kicsit rámijesztettél, nemsoká megyek vágatni elég sokat, emrt eltört a hosszú hajam:( :D

am. sztem nem gáz copf sem buliban!

2010. máj. 25. 18:06
 7/15 A kérdező kommentje:
nagyon szörnyű nem mutatom meg bocsi:D
2010. máj. 25. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Nekem 3 és fél éve lett levágva a hajam. 42 centit vágtak le, és épp, hogy vállig ért. Teljesen ki voltam akadva, furcsa volt a változás, pedig én akartam. A legdurvább a dologban az volt, hogy következő nap volt randim egy fiúval, és féltem, nem fogok neki tetszeni a rövid hajammal, hiszen fenékig érő sörénnyel ismert meg. A történet vége, hogy a mai napig együtt vagyunk, és imádjuk egymást, a hajam meg megnőtt, csak idő kellett neki. :)

Szóval ne félj, hamar visszanő az, ne légy türelmetlen.

Jó bulizást a hétvégére!

2010. máj. 25. 18:09
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Látjátok lányok!! A haj a fontos, nem az ész!!!
2010. máj. 25. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
18%
Legalább nem másznak rád, és másnap nem teszel fel "jajj terhes lehetek" című idióta kérdést. Nagyobb problémád ne legyen.
2010. máj. 25. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!