Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápoljátok a hajatokat?

Hogyan ápoljátok a hajatokat?

Figyelt kérdés
Minden hajtípus érdekel, hogy mikor,és hogy milyen termékeket használ.
2017. aug. 17. 18:42
 1/8 anonim válasza:

Eléggé száraz a hajam vége.

Garnier Fructis goodbye damage sampont használom. Kétszer samponozok és alaposan kiöblítem. Utána a Sericalnak a keratinos hajpakolását kenem fel a haj végére és a hosszára. Tövekhez sose érjen. Majd 15 perc múlva kiöblítem. Kifésülöm és hagyom magától megszáradni. Ha megszáradt az Avon argánolajos hajvégápolóját viszem fel a hajam végére.

2017. aug. 17. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem az ilyen kérdéseket, amúgy. :D

Zsíros tövű, száraz végű hajam van. Olivaolajjal szoktam bekenni hajmosás előtt, majd egy Balea samponnal mosom meg.

A hajmosási procedúra végén még egy csepp olajat oszlatok el a hajvégeimen.

Hajat nem szárítok (még télen se), mert szerintem káros. Amit még nagyon szeretek, az a Balea göndörítő kréme, ami a hullámos hajamba szép loknikat varázsol.

Ha már másnapos a hajam (2-3 naponta mosom), akkor Batiste szárazsampont fújok rá (a Blush a kedvencem).

Évekig összefogott hajjal jártam a világot, mostmár a kiengedett hajat preferálom.

Aludni lazán összefogott hajjal alszom.

A hajgumik nálam általában noname pamut gumik (bár az invisibobblet szeretném kipróbálni), a fésűm pedig fa, mert attól nem száll a hajam.

Szerintem ennyi, de ez az egyik kedvenc témám, szóval szkeptikus vagyok. :D

18L

2017. aug. 17. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző, te nem fázol meg, ha nem szárítasz hajat? Illetve neked nem lesz korpás tőle?

Én mindig szarul járok, ha nem szárítom meg, mert amúgy meg baromi lassan szárad, vékonyszálú, de sok. Vége száraz, gubancolódó, de töve meg zsírosodásra hajlamos. 3-4 naponta mosom, de néha korpás.

2017. aug. 17. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Normál nem zsírosodó a hajam az utolsó 20 cm száraz.Egy héten egyszer mosok hajat ez általában vasárnap mivel mimden hajmosás előt 5-6 óra hosszáig egy kókusz-ricinus-oliva-tojássárga-panthenol pakolásban ülök. Ezt 3* kell átmosnom,a samponom mikor milyen jelenleg syoss. A balzsamom leggyakrabban a fructis valamelyik tégelyes pakolása(ezek nagyon beváltak) jelenleg a sárga van ezt hagyom hatni kb 10 percig majd kimosom. Hajvég ápolóm van heliaD ,avonos, fructis, panthene és gliss kur(ez egy rakás kaki arra jó hogy a pakolásomba teszek belőle) mikor melyikhez van kedvem azt kenem a hajamra, de ezt mindennap kenem. Frissen mosott hajam muszály szárítózni mert hü lyén áll(gondolom a balzsam meg az olajok elnehezítik ezért nem jönnek elő a szép fürtök) Mikor már olyan 2-3 napos akkor szoktam bevizezni és magától hagyom száradni mert ilyenkor szép göndör lesz. Néha vasalom.

Naggyábol ennyi.

2017. aug. 17. 20:39
 5/8 anonim válasza:

Első vagyok.

Nem lesz korpás és a fejem és a hajam már megszokta. 2 éve nem használok hajszárítót. És így amíg szárad a súlya lehúzza és még aránylag egyenes is lesz.

2017. aug. 17. 20:51
 6/8 anonim válasza:

Festett vékonyszálólú hajam van (jelenleg vállig ér), könnyen zsírosodó, néha korpás is.

Heti 2szer mosom meg, szerdán és vasárnap.

A herbária csalán vagy bojtorján samponját használom golf balzsammal. Hajvégápolóból legtöbbször az elseve selymes olajat veszem és vaddisznó sörtés kefém van, illetve egy tangle teezerem is.

Nyáron nem szárítok hajat májustól szeptemberig. Nekem ez az egy rutin vált be igazán, pedig hidd el, majdnem mindent kipróbáltam már.

2017. aug. 18. 06:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat! 😊
2017. aug. 18. 09:27
 8/8 anonim válasza:
Hát, általában megmosom. Néha még sampont is teszek rá
2017. aug. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!